Uujee, jo onkin aika joulukalenterin kakkosluukulle. Kun on kerran kaheksas päivä joulukuuta, niin kerron kaheksan faktaa viime ajoilta!

1. Vietin juuri kaks viikkoo Pyhällä, omalla mökillä! Uuujjeeee. 

IMG_5134%20%28kopio%29.jpg

2. Mökin köökki valmistu (melkei) eilen illalla yheksän aikoihin, Vielä tosin pitää hakee vesi huussin hanasta. Onneks on sentää sisähuussi! Yllättävän hyvin pari viikkoo sujuu irrallisen keittolevyn ja vedenkeittimen voimin. Taisin syyä myös muutaman purkin jukurttia!

IMG_5066%20%28kopio%29.jpg

3. Kävin kahen viikon aikana peräti kahesti hiihtämässä! Ja nää laturetket eräsuksilla ja yhellä sauvalla. Teloin nimittäi kyynärpääni tuossa joku aika sitte ja se on nii saatanan kipee, ettei paljo tartte sauvaa siihe kätee ripustaa. Muutenkin tuo urheilumieli on ollu viime aikoina vähä kadoksissa, mutta kyllä se siellä orastaa. Älkää olko huolissanne!

4. Siitä mökin pihasta aukee ehkä hienoin maisema, mitä Suomesta löytyy. Voi herran tähden. Vietin itsenäisyyspäivän iltapäivällä laatuaikaa suksimalla tuossa Pyhäjärven jäällä ja seuraillen tätä näkymää. Pakkasta oli muistaakseni jotai -27C.

FullSizeRender%20%28kopio%29.jpg

5. Oon opettanu jälkikasvulle elämän tärkeitä juttuja; viikonloppusin katotaa telkkarista hiihdon maailmancuppia. Ja pieru- ja kakkajutut on nii hauskoja, et niille on hyvä oppia nauramaan iha nuoresta pitäen. Hyvin on oppinu!

IMG_5047.jpg

6. Nyt alkaa tehä tiukkaa näitten luvatun kaheksan kohan kanssa..

7. Ei taia tulla nii montaa! hahahaah

8. Moi!