Juu, tiedän. Et oo meinannu pysyä housussais ku on vaa pitäny oottaa et millon ne kispen uuden köökin kuvat vihdoin tulee julki. Ni nyt!

Tilannehan lähti liikkelle viehättävästä 90-luvun keittiöstä, jossa työtasot oli kätevällä 80 sentin korkeudella. Tää torppahan on vuoden 1929 mallistosta, mut köökin puoli on nikkaroitu lisäosana 90-luvun alkupäivinä.
Ja kun tässä nyt ei tosiaan mitää kääpiöitä varsinaisesti olla, nii siitähän se ajatus sitte lähti nostaa tasot sieltä polven korkeudelta mieluiten lähemmäs leukaa.No tiellä oli (kaiken muun roinan lisäks) pari ikkunaa, joitten alareuna oli myös siellä kätevällä 80 cm korkeudella. Että laitetaampa samaan konkurssii nyt sitte myös uudet, vähä pienemmät akkunat!

Surullisinta tässä tietenki oli luopua noista aistikkaista, rustiikkista evästunnelmista, joita noissa kaakeleissa oli. Harmi ku ne meni rikki, vaikka kuinka silkkihansikkain niitä käsitteli!

No sitte alko hienoimmat hetket, ku siirryttii kivikaudelle. Lämmintä ruokaa sai siis muutaman viikon ajan joko käymällä sukulaisilla lämmittämässä pakastimesta löydettyjä ruuan tähteitä, tai loihtimalla takassa kepin nokassa tai folion sisässä herkkuruokaa.


(öhöm, missähän ruuanlaittajan housut ovat?  Huomaa myös taustalla oleva aistikas ruokapöytään aseteltu jouluvalosarja! Sekä nälissään oleva koiraparka!)

No mutta, kyllä se kaaos alko vihdoin näyttää jo hieman taas köökiltä..


Ja sitte, oi herran pieksut sitä aamua, kun sai vihdoin kääntää kaasuhanat auki ja keittää kahveet omassa kotonaan. Ja kaikenlisäks oli valot, ni näki jotain! Voiko mikää olla sen parempaa!Noniin, se kävi selväks!

Näin vuoden lopullaha on näemmä aina tapana koota lista, et mitä kaikkea vuoden aikana sitte sattuikaan. Ja oon jotenki kuvitellu olevani jossai määrin selvillä mitä Suomen urheilurintamalla tapahtuu (paitsi että, voivittu en vieläkään ymmärrä miks joka saatanan Urheiluruudussa pitää mainita, että Joona Pukki oli tänään kentällä 3 minuuttia jonku saksalaisen joukkueen pelissä. voivittu kuka on Pukki ja onko se nyt jumalauta joku uutinen, että jalkapalloilija on ollu tänää kentällä??).
Noniin, piti siis sanomani, että kuvittelen tietäväni ja tuntevani noin pääpiirteittäin vuoden merkittävimmät tapahtumat Suomen urheiluosastolla. No sitten onki taas julkastu lista, josta voi tarkistaa, että kuinka perillä sitä asioista onkaa. Nimittäin, tada-da-daa! Vuoden 2012 sykähdyttävimmät urheiluhetket!
Otetaampa katsaus näihin, joiden täytyi sykähdyttää!

  1. Hurrikaani Loimaan (lentopallo) ja Nilan Bisons Loimaan (koripallo) poikkeuksellinen menestysbuumi pienellä paikkakunnalla (kevät 2012, Loimaa)
Öhhh.... ai mitä?

2. Jesse Joensuun voittomaali yhdeksän sekuntia ennen päätössummeria USA:n verkkoon MM-kisojen puolivälieräottelussa

Öhhh.... ai mitä?

10. Kimi Räikkösen F1-osakilpailuvoitto "Leave me alone, I know what I'm doing!"

Öhhh... voivittu MITÄ!

Jos tän vuotiset sykähdyttävät hetket oli tuossa, niin.... öhöm... voivittu.
Täytynee varmaan seuraavassa numerossa laatia oma lista!

heihei
t. kispe

PS: ainii taannoisen 3000m veikkauksen voittajaks selviytyi: madde! Sain kulutettua kyseisen matkan nelistämiseen 13:40 mikä on ehkä paskin aika koskaan (taino, puolimaratoonilla eka 3km meni 20 sek kauemmin.. huoh)! Haha, taisin vähä unohtua mukavuusalueelle suurimmaks osaks matkaa. Palkintoraati jää pohtimaan kenelle lohdutuspalkinto luovutetaan ja mikä sen sisältö on! Onnea kuitenkin voittajille ja häviäjille.