Nonii olipa taas uutisia tänää uutisissa.
Otetaas eka tää StuuraEnso joka pistää pillit pussii Kemijärvellä.
Voivittu sentää ja sit siellä uutisissa haastatellaa jotai Yhteisen Kansanrintaman pj.tä joka kertoo että "me ei anneta periks ja ei tällälailla voi toimia ja ihan kun Italian mafia"
Ja sitte siellä toine asiantuntija kertoo että kyllä Suomen hallituksen ny pitää pakottaa pöllitehtaan pomo jatkamaan toimintaa.
Voi saatana sentää taas. Sehä on pörsefirma ja ku kerran valtio on osakkeen omistaja, ni eikai ne ny saatana ala jotai epäkannattavaa toimintaa väkisin ylläpitämään. Harvemmin sillei on osakekurssit pysyny omistajan toivomassa suunnassa.
Se nyt on sitte eri asia paljo valtion olis somaa antaa massia kemijärveläisille, et ne voi perustaa vaikka leipomon sinne tilalle.

No mut päivän pääuutine oli tietty se ku Nelosen uutisten kuvaaja oli heitetty pihalle jostai työkkäristä, ku se oli kuvaamassa siellä jotai älyvapaitten tonttujen paraatia. Ahahahhaha voi saatana, siinä vielä näytettii se pätkä, ku ekat punanutut siellä muodostaa työkkärin aulassa jotai KAI-KIL-LE-TÖI-TÄ -ihmispyramiideja ja sit tulee setä ja sanoo et meehä ny jo hevonvittuu sen kameran kanssa ja laittaa käden siihe ruudun etee ja työntää kohti ovea.
Sit seuraavaks haastatellaa tätä kuvaaja-parkaa oikeustalon edustalla, joka ääni väristen kertoo tän tapahtumasarjan olleen todella järkyttävää ja siellä onki taas veronmaksajien rahoille löytyny mahtava kohde, ku pitää sitte puida käräjillä että kuka teki ja mitä. Syytteet heilahti työkkärinsedille jostai vitun virkamiehen tehtäväin hövelösti hoitamisesta ja tottakai pahoinpitelystä, ku se kameran kurkistusluukku oli osunu sen kuvaajan simmuu ja siihe tuli punotusta ja oli hirmu pipi!
Voi vit-tu sentään taas.

Lopuksi täytyy vielä tuoda esiin eräs kovin hämmentävä seikka. Poimin lainastosta tänää Rakkaudella, Hynynen kirjan ja mitä pitemmälle sitä teosta luin, sitä tutummilta jutut kuulosti. Oonkohan mää jossain toisessa stratosfäärissä lukenu alitajusesti sen kirjan ja vuosien saatossa kirjannu jutut tänne kispen intterveppiin ominani. Vai onko Hynynen vieraillu täällä?
hahaha