Nyt jos koskaan oon kokenu ihka aitoa korkeaa kulttuuria!
Olimpa tuossa viime lauantaina näkemässä semmosen musiikkisetin että pois eestä!

1734619.jpg
Musiikkielämyksen tarjosi Iiro Rantala New Trio ja pianon ääressä istu tosiaan Iiro Rantala, kitaran varressa taidonnäytteet anto Marzi Nyman ja kaiken kruunasi ihku-ihana Felix, joka hoiti rytmiryhmän tehtävät (tämä oli siis sitä piitpoksausta, jyy nou?). Menoa ja meininkiä voi vilkaista vaikka uuden videon merkeissä täältä. (kannattaa antaa piisille mahollisuus vaikka alku melko vaikee onki!)
Keikan paras piisi oli ehkä kuitenkin Marzin herkkä soolo "Why does it hurt when I pee".

Sillälailla!
No mutta kävimpä eile tuolla vähä pyöräretkellä ja sit sattu vastaan urheilukenttä, ni mitä eiku fillari ojaa ja kauden kärkituloksia hakemaa. Vielähä ei nimittäi oo myöhästä antaa niitä Pekingin näyttöjä, joten kävin yrittämässä 4 metrin ylitystä pituushypyssä. On se perkele vaikka kaikkensa antaa, ni eihä sitä ehi mitenkää saksata ja tempasta siinä ilmalennon aikana. Hyvä että edes kerkeää asiaa alkaa ajattelemaan, ku on jo hiekkaa sukat täynnä. No mutta kun virallista mittanauhaa ei ollu mukana, ni siirryin lopuks vielä varalajiin, eli kolmiloikkaan.
Hahaha voi mainiota, se lankkuhan on tosiaan siellä jossain puolen kilometrin päässä hiekkalaatikosta ja ei kyllä iha kolme loikkaa piisannu, et yltäis pehmeeseen alastuloon. Epäilisin, että näistä huikeista näytöistä huolimatta, kisapassi jäi vielä odottelemaa leimoja.
Mutta vielä ehtii!

PS. Huomasitteko että olin tänää innostunu huutomerkeistä!