Trööts! Kuten suurin osa lukijoista (eli just SÄ) tietääki, ni oon tosi trendikäs ja muutenki aina vimpanpäälle aallonharjalla. Ja ku eniten tärkeintä plokissa on tätä nykyä et esittelee et mitäs saatanan rynttyjä sitä tänää olikaa yllä, ni kyllähä määki sitte! Ja kuva päivän outfitistähä otetaa oikee oppisesti peilin kautta, ni on mullaki peili!

Eli aamulla ku termometri näyttää -18C, eli mainio hiihtosää, ni pitääpä sitte pukeutua tyylikkäästi. Jalkaan vedin ensteks:
- sortsimalliset villapöksyt (Kari Traa), siihe päälle
- pitkät kalssarit (Rukka), sitte
- soman vaaleenpunaset villahousut (Kari Traa) ja
- tuulensuojustus-kalsongit (Odlo).
- Ja asu kruunattii villasilla sukilla (en tiiä hei minkä merkkiset, saati sitte muista et mistä ne on ostettu!!)
- Tähän päälle vielä paksut trikoot (Sugoi) ja
- jalkaa monot (Salomon) ja sukset (Rossari)

Ja ettei yläosa jäis iha ilman, ni alimmaisena:
- kalssaripaita (Odlo), jonka päälle
- villapaita (Kari Traa) ja
- hiihtotakki (Björn Dählie)
- Kaulaa ja pitkin päätä pari kerrosta huiveja (onksne jonkun merkkisiä??)
- päähän pipolakki (Odlo) ja
- kätee suhteellisen paksut krapu-rukkaset (Swix) ja kepit (Leki)

Ja laukuks olin valinnu vuoden 2004 mallistosta, asuun somasti mätsäävän Swixin juomavyön.

Ja muistinko muute sanoa, että oli nii parasta ettei nii parasta voi ollakaa. Reilu parin tunnin lenkki taittu vähä pilvisemmässä kelissä ku eile, mut yhtä kaikki. Hiihtämine on vaa parasta mitä talvella voi ihmine tehä! Etenkin ku viikonloppusin pääsee näille reiteille, jossa ei oo valoja. Ja mikä parasta, aika vähä muita lykkijöitä!

Nonii, se tais käyä selväks. Ja jos jotakuta nyt sattuu kiinnostamaan mistä kisperin talvisin löytää, ni täältä.

Nositte muihi aiheisii, nimittäi avioliittoo. Jos nyt oot oikei seurannu tai muuten vaa koittanu lukea normaaleja uutisia, ni ei oo voinu välttyä näiltä tärkeiltä uutisilta ku jotkut naurettavat julkkikset on joko menossa naimisii tai sit kiireen vilkkaa viemässä huomisaamuna eropapereita. Ni se on kyllä jotenki kerrassaa iha saatanan mahtavaa, et nimenomaa pitää aina samantein kun on todettu et mehä vissii tässä nyt seurustellaa, ni soittaa Seiskaa et kohta muute olis häät tiedossa, et paljos maksatte kuvista? Ja jos ei muute hääpudjetti meinaa omassa taloudessa riittää, ni sit myyää pääsylippuja kaikille taliaivoille jotka siitä suostuu jotai maksamaa. Ja pyydetää morssiusneideiks jotai muita yhtä tärkeitä julkkisia (joitten kanssa ollaa puolen vuoden sisällä oikeudessa, ku on heitetty tuoppia, huudeltu huoraa ja revitty hiuslisäkkeistä). 
No ei siinä mitää, pitäähä palavan rakkauden kanssa päästä naimisii. Sehä on perusoikeus. Ja sitten kerrotaa viikottain kaikille paskalehille et kuinka hienosti menee, tai etenki et kuinka ristiriidat repii. No sitte ku lemmenloma kookossaarilla päättyy johonki muuhu ku yhteisymmärryksee, ni siinä vaiheessa on tärkeintä et kumpi ehtii ekana pinkoa seuraavana aamuna viemää eropapereita (mihi vittuu ne sit pitääkää viiä, en tiiä). Ja sitte soitetaa taas sinne samaa lehtee ja painotetaa et TÄÄ ON SIIS TOSI HENKILÖKOHTANEN JUTTU ja KEIJO VAIKENEE ERON SYISTÄ. Joista kuitenki Mirkku pari päivää myöhemmi kertoo iha jokaiselle lehelle jota nyt sattuu vaa kiinnostamaa.

Olikos mulla joku pointti tässä jutussa? No ennyt muista. Otetaampa siis loppuun harjoituskimara tältä viikolta:

Ma: Puntti 1.00 h
Ti: Puntti 0.45 h + Hiihto (V) 1.30 h
Ke: -
To: -
Pe: Hiihto (P) 2.00 h
La: Hiihto (P) 2.20 h
Su: Hiihto (P) 2.00 h

Heippa!