Oi ilonpäivää, tällä kertaa luvassa on hyviä uutisia!

Ensinnäki: vuodatus löys viimein jostain kätköistää mun kaikki tärkeet tarinat vuosilta 2009-2012. Ne on nyt tossa sivupalkissa. Ei sillä et niitä kukaan viittis lukee, mut ohan se ihan perseestä että omaisuus on hukassa!

No sitten vielä parempiin uutisiin! Kävin eilen käs'kirurkilla ja tuomio oli selvä: senkun alan taas roikkumaa puissa ja kaahaama fillarilla. Voi mahtavaa! Rynnistinki heti enstöikseni tonne lähiladun vartee, jossa on semmone metsävoimisteluteline ja koitin et vieläkö leuka nousee tangon harjalle. Ai saatana että muute teki tiukkaa, joka paikkaa sattu ja tuntu että vartalo halkee keskeltä. Just ja just sain ähisteltyä viis. Et kuukauden tauolla saa kätevästi puolitettua lihaskunnon!

Mutta katsokaapa kuitennii kuinka soma kätönen!

kuva-normal.jpg

No kävin eilen myös taas kerran matolla pinkomassa. Kauniisti sanottuna kunto ei varsinaisesti ollu tällä välin kehittyny aivan tappiinsa, mutta ei se ny onneks ollu aivan perseestäkää. Nyt alko sitte testiryhmän viimene neljä viikkoo, jossa ei kevyitä hetkiä oo kovin montaa luvassa. Et oottakaapa vaa, kuinka vinhasti nelistän sitte kesäkuussa, ihan ku Vieteri ikää!

matto2-normal.jpg

Jos joku ihmettelee juoksuvarustusta, nii ei, ei oo ravihevosella kärryt perässä, vaa alempi vyö on valjaita, joilla roikutaa hädän hetkellä katossa ja ylempi hihnasto kannattelee seljässä olevaa modeemia, joka mittaa hengityskaasuja (tms?).

matto%2014.5.-normal.jpg

No se kävi selväks.

Sitte vielä lisää hyviä uutisia. Kävin tossa männä viikolla avaamassa myös suunnistuskisakauden. Pohjalla oli yks vilkasu karttaan tältä keväältä, joten tulos oli melkolailla sitä mitä tilattiinki. Kakkoselle saakka johdin, sitte eksyin. Hahaha.

Joha näitä hyviä uutisia oliki nii paljo, et pitää varmaa lopettaa. Ettette luule et tää on yhtäkkiä joku hyvinvointi ja onnellisuus-ploki!  moi