Moi,
taisin taas käydä vähä muualla, joten nyt tulee matkareportaash!

Ensteks menin Mjyntseniin. Se on siellä Saksassa. Mjyntsen nyt näytti olevan iha perseestä, joten eiku päivämatkalle kohti vuoren reunaa. Ja mihinkä sitä ny ihmine muualla ku Garmisch-Partenkirchenii! (hahahaha)

Siellähä oli mahtavaa, keli ku morsius ja eiku vaa tallomaa johonki lähimäelle!

Ja sit ku oli kakstuntia eka noussu, ni koitti paras hetki! Uujee, sai juosta puolituntia alamäkee!

Ja olinha mä tietty kuullu, et alamäki on nannaa jaloille, mutten tietty uskonu. Enkä usko vieläkää, mut hieman kuntturaa siinä etureidet tais mennä. Ni piti iha alkaa mäkimontussa venyttelee! hahahah, voivittu. Oonki aika notkee naine, indiid!

No mutta, päivä oli kuitenki marraskuun ensmäisiä ja jumalauta teepaitasillaa sai painella! Mahtavuutta.

No sitte piti käydä sivistämässä itseää myös historian osalta. Voi hyvä jumala.

Sitte tulinki takas kotio. Jotta sain lähtee maanantai aamuna kätevästi klo 2.30 kliion ratissa takas lentokojeasemalle. Ja sitte piti mennä sinne, mihi on aina päästävä. Eli tietty Osloon.

Tällä kertaa tukikohta oli Holmenkollenilla ja sehä oli iha parhautta. Eka ehtoona oli nii saatanalline sumu, etten meinannu löytää hotellin parkkikselta ulos, ku lähin lenkille. No löytyhä se retkireitti sieltä lopulta ja olipa aika eksoottine ulkoilukokemus tottatosiaan. Oli mulla karttaki mukana, mut ei siitä nähny mitää ku oli nii sumu. Ja pimee. Olis tosin ehkä nähny vähä paremmi, jos olis ottanu sen kassin pohjalla olleen lampun mukaa sinne maastoo.

No huihai, sieltä löysin takaski ja oli hienoo. Seuraavana aamuna oli keli taas sitä morsius-sarjaa ja aamulenkillä näki jo missä oltii! 

No siinähä sitä oliki jo raporttia iha riittävästi, ni voidaan siirtyä muihi ajankohtasuuksii.

Tossaha on lehissä ollu jo useempiki uutine, et ku johonki avattu uus sitimarketti tai joku muu yhtä merkittävä puoti, ni voivittu ihmiset siellä saatana jonottaa tuntikaupalla et saa autonsa parkkii ja sitte ängetää ja pungeksitaa sinne ku ovet aukee siihe mallii et karmit irtoo ja kylkiluut katkeilee. Ja miks? Siks että siellä, voi saatana on jotai tarjouksia!! Et hei joku digikamera hei satasen halvemmalla ja leipäki salettii tarjouksessa, jos ekana ehtii!

Voivittu, varmaa kamerat ja leivät loppuu Suomesta, jos ei ekana niitä sinne ehi hakemaa. Hahaha ja sit oliki oikei tänää uutine, ku jossai marketissa oli luvattu kymmenelle ekalle sankarille joku puhelin ilmasiks. Ja sitte voivittumitenepistä, ni joku oli siellä etuillu ja sitte joku torspo oli jääny ilman, vaikka oli yön siellä oven takana istunu! Hahahah voisaatana, sitte oli tehty iha DNA:lle valitus epätasa-arvosesta ja muutenki iha paskasta kohtelusta! AHhahahaha, ei vissii tullu mielee, et siinä on yötämyöte jonotettu kauppaan. Ja sieltä kaupasta voi myös ostaa niitä puhelimia.

No sitte toiseen ajankohtasuuteen. Ku oon nii trendikäs ja muutenki hip, ni lueskelen joitaki näitä blokeja, joissa esitellää niiitä romppeita mitä nyt on postilaatikosta tippunu. Ja sitte siitä on nyt noussu saatanalline haloo, et miten se pitää siellä tekstissä kertoo et onko saanu sen mainitsemansa tuotteen ilmatteeks. Ja siis nimen omaa miten. Et se jos sanoo et "oon saanu tän paskarakkineen blogin kautta", ni se ei riitä! Koska siis siitähä voi joku saatanan taliaivo luulla, et se niinku palautetaa sitte esittelyn jälkee. Ja sehä o huijaamista ja muutenki nii törkeetä lukijan harhaajohtamista, ettei mitää tolkkua!

Ahahahahah voivittu. Mitä saatanan väliä sillä on mistä mikäki plogissa mainittua asia on tullu? Jos joku plokia lukeva ei ite ymmärrä et osa mainituista sadasta tuotteesta on kenties tullu ilmatteeks, ni kiinnostaako se loppupeleissä ketää?
Pitääkö munki alkaa nyt mainitsemaa, et sain muute sen yhen pipon Savon Suksistudiolta? Niija työnantaja muute makso taas mun Norjan seikkailut? Ettei vaa joku luule, et kerron niistä niinku puhtain mielin!
 

PS. oon muute selkeesti ploki-urani huipulla, Jaspo mainitsi mun kolmesti tarinassaan! Tästä ei oo ku yks tie, kyllä tiesitteki jo mihi päi! hahaha