Titityy!
Ootteki varmaa kauheesti ihmetelly, et missähä se kispe taas. Ni joo, oon ollu töissä! Ku urheilupuoli o ollu viimeaikoina vähä ujohkoa, johtuen (jälleen kerran) kiukuttelevasta kantapäästä, ni otetaanki harj.pk:n sijaan katsaus iha normi pk:hon. Eli rakaspäiväkirja, miksen kirjottanu plokii tällä(kää) viikolla:

Ma: Aamu-ulkoilut klo 6:00, jonka jälkee töitä, kunnes kuljeksimaa lähimetsii 2:00 h
Ti: Aamujuna klo 5:20 kohti kirkkoa, jossa jo kätevästi klo 21 sain päivän pakettii
Ke: Kikkailua aamusta alkaen, kunnes klo 20 löysin kotiini
To: Aamupolkaisu salille klo 6, jonka jälkeen Tampereelle, josta ehin kotio jo klo 18. Ja tästä ilahtuneena kävin lenkilläki vielä illalla
Pe: Aamu-ulkoilut klo 6 ja sitte taas junalla isolle kirkolle, josta kotikoloon klo 18 maissa. Tässä kohtaa ehin eka kertaa omalle soffalle, josta ilahuin nii paljo, et otin vähä makeisiaki sen kunniaks!
La: Aamulla eiku puurot nielusta alas ja suunnistuskisoihi koittamaa, et kuinka saatanan hienosti kulkeekaan! Loppupäivä taas sohvalla maaten
Su: Ehin vihdoin pitkälle juoksulenkille, jonka jälkeen kaadoin pihapuut, haravoin ja kävin Kinkomaalla kahveella. Selkeesti viikon rentouttavin päivä!


Juu, no se tuli selväks. Selittelyhä on yks hienoimmista ominaisuuksista ja muutenki kauheen mielenkiintosta! No oon tässä (plokin ja urheilun) hiljaiselon aikana kerinny sentää vähä avaamaan myös ajokautta. Jokseenki vaikeetahan se oli, mutta se ei estä innostumasta!


Ja eilen kävin sitte tosiaan suunnistuskisoissa pitkästä aikaa. Satuin jopa voittamaa (oon tainnu ennenki kertoo menestyksen salaisuuden: valitse kisat (tai laji) oikei. Eli esim. MM-katsastusten aikaa on hyvä käydä pitäjän kansallisissa, ni löytyy lähempää omaa tasoa ne muutki sieltä lähtölistalta!).
Ja jos et muute oo sattumalta seurannut tarkoin suunnistuskisa-asun kuuminta muotia, ni määpä kerron.
Ennen vanhaa oli semmoset hienot erilliset säärisuojat. Niissä oli oikei semmone kovike etupuolella ja takaosa sitte jotai trikoota. Ja ne jalassa heiluttii menemää pitkin mettiä,että pois alta piikkilangat ja männyn käpyset! No eihä mettässä enää oo piikkilankoja paljo missää (tiesittekö muute, että ne kerättii joskus 80-luvun lopulla pois Suomen mettistä). Ja nykyajan trendsetterit pitääki vaa semmosia hyvinki tyylikkäitä polvisukkia. Tän alustuksen myötä voiaanki ottaa loppuun arvauskisa:

Kummassa jalassa kyseistä sukkaa on käytetty asianmukaisesti?
Mutta, ei pidä vaipua epätoivoon! Ensviikon jos satun selviämää elossa perjantaihi asti, ni sitte onki taas kauden kohokohta. Arvatkaa vaan mikä, hiphei!<3