Titityy!
Kesähän sieltä jo kohta koittaa ja oon tietty jo marraskuusta saakka iteroinu kesän kisakalenteria. Ja nyt jos koskaan on korkee aika julkasta se! Ja oonki kuvittanut kalenterin täysin epärelevanteilla kuvilla, ni on lystikästä!

Huhtikuu:

Tähän oli tarkotus tulla kaikenlaisia kisoja, mut pyhitänki tän kuun vielä vauhdin (ja kestävyyden) tahkoomiseen. Oi oi, kun kohta pääsee maastoon juoksemaa Jyväskylässäki!

 

Toukokuu:

2.5. (eli mun synttäripäivänä!) Sipoonkorpi Trail, jossa ohjelmassa 21km pinkaisu

9.5. Pyöräsuunnistuksen EM-katsastukset (hahahaa, tää tosin on vitsi, koska ajan mielummi veteraanisarjoissa, kun oikeissa kisasarjoissa!)

Ja tietty suunnistuskisoja ainakin parina viikonloppuna, tärkeimpänä: 
24.5. SM-keskimatka.

IMG_2047.JPG.jpg

Kesäkuu:

Ehkä jokunen suunnistus- / juoksukisa kuun alussa, ei mitää kauheen pitkiä koitoksia kuitenkaa!

13.6. Jukolan viesti (vielä on täysin auki missä joukkueessa juoksen, sekä onko ohjelmassa Venlojen ankkuri, vai Jukolan alkupätkä)

jukola_2011_start.jpg
(bongaa kuvasta kispe!)

27.6. Cortinassa tanner tömisee, matkana 47 kilsaa eteenpäi ja kolmisen kilsaa ylöspäi, jihuu!

 

Heinäkuu:

Alkukuu menee varmaan toipuessa, joten ehkä mielummin poljen, kun juoksen. Tai käyn vaikka polskuttelemassa!

Muutamia pyöräsuunnistuskisoja olis tarjolla, katotaa sitte miten meno maistuu!

FullSizeRender.jpg.jpg

Elokuu:

1. – 2.8. Pyöräsuunnistuksen SM-kisat

8.8. Tunturimaraton Pyhällä (uuuuujeeee!), ilmoittauduin siihe puolikkaalle, katotaa sitte taas kesemmällä minkä matkan nelistän

Ehkä jotai suunnistuskisoja vois käydä myös, esim. piirinmestaruustaistelut

IMG_3336.JPG.jpg
kispe, juokse! Äläkä siinä köntystä!

 

Syyskuu:

Suunnistuksen SM-kisoja useempanakin viikonloppuna, katotaan sitte taas tarkemmin miten maittaa

amviestikaisa.jpg

Lokakuu:

Jonkun pitemmän koitoksen voisi vielä tähän ottaa, en tiiä vielä mikä se on!

vuokatinjuoksu13.jpg
(onks toi se suoraviivanen juoksuasento!)

Noin, johan siinä oliki. Eli ohjelmaa on, kesä saa tulla!

Ja sitte ku kerran urheilusta oli puhe, ni pitiki kertoo mitä mieltä oon rasvanpoltosta. Ai saatana että mää inhoon sitä sanaa. Joka tuonelan kuntoiluun liittyvässä lehtijutussa, etenki naistenlehissä, mutta myös iha ihmisten sanomalehissä, pitää aina mainita että tää kuntoilumuoto (oli se ny mikä tahansa laji) polttaa tehokkaasti rasvaa!!

Voi saatana, miks sitä rasvaa pitää jatkuvasti olla polttamassa? Mua ei ainakaa kiinnosta yhtää oonko tänää polttanu rasvaa, vai pelkästää syöny sitä. Enkä todellakaa tee yhtää mitää, jotta erityisesti rasva palais. Jos vaan vois, valitsisin pelkästää ne urheilulajit, joissa se ei pala. Jotenki rasvanpolttamisesta on tehty semmone kansakunnan elämäntavote, et se on olevinaa aina se ykkössyy, miks urheilemaa ylipäätää mennää, tai jotai lajia kandeis koittaa. (kakkossyy kuntoilussa on sit se, et jotenki siitä tulee niinku tosi hyvä olo. Mut todella harvoin kuntoilusta kerrottaessa tuodaan esille, et tavotteena on niitata uusia enkkoja pöytää). Jos multa kysyttäis, ni pierasen koko rasvanpoltolle.

Ja siitä tuliki vielä mielee, ni multa meinaa tulla (pierun lisäks) oksennus aina, kun puhutaa, et ”nyt mä voin syyä tän pullan / kaakun / jätskin / lihapiirakan / koiranpaskan, kun oon tänää kuluttanu nii paljo!” (kun ollaa käyty kävelemässä ja podipumppaamassa ja poltettu rasvaa!!). Jälleen kerran, aivan yks saatanan hailee paljonko sitä nyt onkaa kulutettu. Emmä ainakaa sinne lenkille mee, jotta kuluttaisin enerkiaa. Vaan siks, että pääsisin kovempaa eteenpäi. Ja sen jälkee (ja sitä enne) syön, koska mulla on nälkä.

Noniin, se kävi selväks. Pitääki tästä lähtee syömää vähä pullaa, ku mummo keitti kaffeetki. Moi

 

PS: uujee, sain eilen Savon Suksistudiolta randokalustot kuntoo. Autossa oottaa uuet adventure-sukset, joten tunturiseikkailua ei voi mikää estää! Hiphei, tästä saatte salettii kuulla lisää vähä myöhemmi