Hiiohoi, ehkä ootki jo huomannu ku tuolla Volskvaakenilla oli hiema oltu ovelia ja laitettu päästömittarit uutee uskoo. No nii, ei mulla oo volkkaria, joten en ikäänkun oo tässä asianosane. Mut silti musta tuntuu, että myös mun silmään on kustu!

Nimittäi sekös mua riepoo iha ylettömästi, et volkkarilla on nyt muka otettu lakki kouraa ja ryhdytty nöyriks. Ja sunnuntain Hesaristaki oli ostettu kokonainen sivu semmoselle näennäis-anteekspyynnölle (josta tosin puuttu se anteekspyyntö). No siinä ja muuallaki volkkari on ollu olevinaa tosi pahoillaa siitä et asiakkaitten luottamus on ny petetty. Ja et se on nyt se pahin juttu tässä keississä. Voi jumalauta, asiakkaitten! Kyllä täällä muutki tätä ilmaa hengittää, ku volkkarin asiakkaat! 

volkkari1.jpg

En nyt oo perehtyny ilmasto-oppii nii syvällisesti, et tietäsin mitä kaikkee hassua typpipäästöt saa aikaseks. Mut kai siinä joku syy on, et hengitysmaskissaki tuupataa ennemmi happee ku typpee naamalle. Noni ja nyt ku ne kaikki 11 miljoonaa (tms) volkkaria on tuupannu ilmakehää sitä typpee aivan saatanasti yli luparajojen, ni sitte volkkari pahottelee sitä, että asiakkaille on tullu paha mieli. Voi vittu, sama ku jossai Tsernopilissä olis pahoteltu sähköasiakkaille, et sori meillä on nyt vähä toimituskatkoja.

volkkari2.jpg

No sitte ilosempii asioihi. Arvaappa mihi! Ni urheilun saralle tottakai. Tosin sillä saralle ei oo viime aikoina tullu hirveesti menestystä, saati edes mitää kovin järkevää suoritettua, mut aattelinki viihdyttää teitä hienolla kuvasarjalla kesän Cortinan reissulta. Hahahaa.
Ensimmäisessä kuvassa, tuossa vasemmalla puolella, on lähtölaukaus just äske kajahtanu ja innokkaat menijät irti. Tässä kuvassa kispen rinnalla vihreessä huivissaan tepsuttaa random herra, joka myös on iloisella mielellä. En tosin häntä sitten niin havainnut matkan varrella.
Mutta sitten, kaheksan tuntia myöhemmin maalissa (tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa), katsopa kuka siellä taustalla köllöttää tiputuksessa. Sama mies! Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain! hahahaaa.

IMG_5970.jpg
(hemaiseva sinipaitainen pörröpää kuvan etualalla on tietenkin huoltomies-Tommi!)

Oon myös viettänyt syksyn laatuaikaa metsässä, lampun ja päivän valossa! Kävin oikei verestämässä yösuunnistusmuistoja, sehä on mahtava laji! Ja siellä osu lampun valokiilaa nii perkeleesti puolukoita, et niitä piti lähtee heti sitte päivän valossa hakemaa taltee!

IMG_7063.jpg

Mukana oli myös laadunvarmistaja, joka söi puolet mettän puolukoista (ja kakki seuraavana päivänä semmosta M&M-suklaan näköstä puolukkapötköä, hahaha)

IMG_7071.jpg

Syysterveisin, kisperi!