Moi
oon ajatellu, et voisinki ottaa tän vuoden teemaks semmosen note to myself. Kun jotenki, vaikka oon jo ikäänku aikuine ja koulut käyty ja ties mitä, ni eiku voivittu vähä väliä pitää tehä jotai nii torspoa, et iha pitää ihmetellä että mitä saatanaa mää taas meinasinkaa. Saati että näkiks kukaa. Et jospa näiden muistilappujen avulla sitte joskus osaisin vähä enemmä olla ihmisiks.

Olin tossa tosiaan taas yks päivä hiihtämässä. Ja sitte ku on kolmisen tuntia lykkiny menemää, ni siinä tietty vois jo tulla mielee, et enää ei kauheesti kannata alkaa repimää. Ni eipä. Ku mulla on se KIHUn mittari nykysi matkassa ja sehä myös kertoo että kuinka korkeella merenpinnasta ollaa. Ja sit satuin siinä loppumatkasta kipuamaa Savonmäen laelle ja sain semmose oikei älynväläyksen, vai sanoisko oikei timanttisen idean! Et pitääki testata kuinka tarkka se korkeusmittari onkaa, et jos mää just siinä lakipisteessä (siinä mäen päällä on nimittäi oikei kyltti, joka kertoo että nyt ollaa mäen päällä!) ni loikkaan ilmaan! Ni näyttäiskö se mittari et oon käyny korkeemmalla ku alkulenkistä, kun menin siitä samasta kohasta.
Voivittu, palataampa siis siihe asetelmaa, et mitkä muuvit on  tällä iällä kolmen tunnin kohalla niitä parhaita? Ponkasin ilmaan sen kyltin kohalla ku mikäki mäkikotka ja sitte jo siinä ilmalennon aikana tiesin että tää oli muute aivan saatanan typerä idea. Ai kristus ku pohje meni sellasee kramppii, tai mitä lie repes, ettei oo helpottanu vieläkää.
Hahahah ja voivittu, miten tuon nyt voi sitten aikuinen ihmine kertoo juoksutesteissä syyks, et nyt on vähä hankala juosta... kun öh ihan yllättäen kesken hiihtelyn alko vihlomaa..
voi saatana.

Tammikuun note to myself: anna Ahosen hoitaa loikkimiset

No sitten voisin antaa samalla vauhilla vihjeen myös niille kaikille, jotka matkustaa junalla. Ni voivittu, eikö aikuiset ihmiset voi nukkua kotonaa? Ni ehei, vaa aamulla ku juna lähtee ni siellä viritellää villasukkia ja ties mitä tyynyjä ja sitte vinssataa tuolin selät vaaka-asentoo ja aletaa tutumaa ku missäki vitun kehdossa. Se on juna. Siis julkinen tila, jossa voi iha vaa olla ihmisiks. Et koita siinä sitte tehä töitä, ku edelläistuvan penkki on sylissä ja vieressä ukkelit kuorsaa ku jossai tukkikämpässä.

Noniin, kun noutsit on nyt jaettu, niin voidaanhan vilkasta lopuks vaikka otos, että missä sitä on luuhattu ja miks.

VKO 2
Ma
: -
Ti: Kahvakuulat 1:00h + Juoksu (VK) 3 x 1000m
Ke:
To: Puntti 0:45 h+ Hiihto 2.00 h
Pe: Puntti 1:00 h
La: Hiihto 3:15 h
Su: Hiihto 2:00 h
Yht: 10:30 h
VKO 3
Ma
: Puntti 0:50 h
Ti: Puntti 0:45h + Pyöräily 1:10 h + Juoksu 0:45 h
Ke: -
To: Pyöräily 0:45h + Puntti 0:50 h

Ja jos joku ihmettelee, et miks mun monipuolinen urheilu koostuu taas pelkästä hiihdosta ja voimailusta (vaikka piti ruveta juoksemaan!) niin öhöm... syyhän on selkee! Hiihän aina ku ehin ja jos en ehi ni voimailen!

moi!