Hei sulle ja hei mulle.
Nyt onki taas se aika vuodesta, jollon voi lupailla kuut ja tähdet ja kusettaa kavereitaki, et nyt laihun ja voivittu enskesänä hyppään kakskytä metriä pituutta. Ja pitihä munki tottakai alkaa kehuskelemaa kyvyilläni ja sainki haasteen vetää 20 leukaa ja aikaa harjotteluun 6 viikkoo (tämän ohjelman mukaan). Oon jo harjotellu yhen päivän ja voinkin sitte raportoida miten ohjelma etenee.

Kerkesinki tossa jo aiemmin alottaa tän vuoden hienosti joulunjälkeis mökötyksellä, johon kuului viikon verran ketarat ojossa möllimistä ja karamjellin syöntiä kaksin käsin. Onneks sit loppiaisena alko taas elämä voittaa ja ohjelmassa oliki ihka oikea talviurheilupäivä!
Päivä alko lumikolauksella, jatkuen moottori- ja potkukelkkailun sekä retkihiihtelyn kautta mäkihyppyyn.

Jo vain veikkoset oli hieno päivä.

Kävin myös viime viikolla iha hiihtämässäki useemman kerran ja ikuistin  oikei aamutuiman ladun varrella.

Aikane mato palkittiin taas.

Viikonloppu sitte meniki Vihdissä ja sielläpä oli just niin kauheen paljo lunta, ku odottaa sopi. Ja se nyppylä oli just nii saatanan suuri, ku vaa voi kuvitella! Kaiken lisäks siellä oli jotku lasten kepinkierto-kisat ja siellä oli voivittusentää joku 150 pikku-palanderia kiemurtelemassa sitä sata metriä pitkää mäkee. Ei saatana. No mutta ensviikonloppuna suuntana on Messilä, siellä on todennäkösesti yhtä jännittävää.

Huomenna sen sijaan on SE päivä, kun taloon saapuu uus kliiå!
Voi kyynel, nyt on siis taas se kurkkua kuristava luopumisen hetki käsillä, kun hieno ralliauto joutuu vaihtoon uuden ja koreen menopelin tieltä.
Lähdempä siis keräämään takapaksista suunnistussukat ja lemmenviltit ja lausumaan kliiolle muistosanat, jotka tällä kertaa menee Herran Ylpön piikkiin:

Nyt on syytä ajatella kuinka toista kohdella,
toinen vaatii huomiota toinen huolenpitoa
Vaikken voinut nähdä parvekkeelta pihakeinulle,
tiesin että siitä mitä sanoit tuli kyynel hänelle,
kyynel