Tere. Tuossa viikonloppuna oli Jyväskylässä trendikkään ihanat Hyvän olon messut (tms). Sielläpä sitten piti käydä tutustumassa, että mikäs se oikei onkaan oikotie tähän paljon puhuttuun kokonaisvaltaseen hyvään oloon (ja voivittu elämäntapojen muutokseen ja uuteen ravintoympyrään ja ei syödä enää karkkia eikä pastaa eikä pullaa eikä suklaata ja jumpataan ja ulkoillaan ja nautitaan!!!).

No sielläpä sitten oli. Todentotta. Hyvään oloon lasketaan ilmeisesti mukaan kaikki saatanan savikylvyt ja happimaskit ja suolakiteet ja ennustajaeukot. Hyvä olo tulee myös kun käy gynekologisessa tutkimuksessa ja ostaa savimajassa leivottuja ja kävellen Suomeen tuotuja kakkuja. No ei siinä vielä kaikki. Jyväskylään avataan tuota pikaa uus kuntosali. Tosin sen nimi ei tietenkää oo mikää rahvaan kuntosali vaan Hyvän olon keskus. Sielläpä on sitten semmonen konsepti, että ei todellakaa tartte enää pillata aikaa mihinkää urheiluun, vaan ne on kalkuloinu jonkun helvetin Master planin, jonka avulla TASAN 30 min piisaa siihen että joka iikasta tulee hirmu sutjakka ja kiinteä ja notkea. Tää puoli tuntia alkaa siitä ku astuu puodin ovesta sisälle ja päättyy ku lähetään ulos. Koitin sitten kysellä et entäs jos haluis vaikka treenata kauemmin kun sen puoli tuntia kerrallaan? No siis ei sun todellakaan tarvitse! Entäpä jos tykkää urheilla pitempään kun konseptissa määrätty aika? No siis voithan sää olla pitempäänkin, mut ei sun tarvi!

Voi hevonvittu sentää. This is it. Et joku guru on kehittäny jonkun paskan ohjelman, jonka avulla ehtii sit paremmin äkkiä kotiin makaa soffalle salkkareita kattomaan. Ja tää nerokas palvelu kustantaa vaan sen tonnin jäsenmaksun ja siihe päälle kuukausimaksut. Ja sit jotkut vielä maksaa sen. Ja jo on taas helvetin hyvä olo.

Voivittu sentää ku nykysi ei voi millää enää iha reilusti nähä vaivaa sen hyvän kropan ja mielen eteen. Vaa kaikki pitää saada tarjottimella sinne kotisoffalle. Sama ku nää saatanan aterian korvikkeet. Voivittu voiko olla enää mitää typerämpää? Jengi menee ostaa jotai kristuksen kuureja, jotka maksaa monta sataa. Sit ne syö jotai paskan makusta keittoa kolme viikkoo ja hirvee nälkä kurnuttaa kokoaika suoles. Ja sit paino putoo 300 g ja JEEJEE palkinnoks ostetaan säkki tsokolaadia! Eivoi millää syödä normaalia ruokaa, joka ei maksa just mitää ja maistuu hyvälle. Eikä oo ees nälkä sen syömisen päätteeks.

Koska en oo käyny lenkillä, julkasenki harj.peekoon sijaan ruokapeekoon kispen normipäivästä.

Aamu:  Kaffia ja lautaselline puuroo

Päivä: Ruokaa joka sisältää proteiintä ja sitä iha vitun hirmuista ja peloottavaa hiilihydraattia!

Ilta: Pari leipää ja lisää proteiinii. Jotai marjoja ja omenaa.

Ja päivän mittaan säkki porkkanaa ja tomaattia.

Ja iha hyvä olo on.