Heipodei.

En ookkaa muistanu aikoihin käsitellä blogin perusteemaa, eli kakkeliasioita. Nytpä siis asiaan heti korjaus!

Nyt kun oon tällei saatanan hienosti melkein vakioaikoihin työssäkäyvä ihminen, niin sisäinen kakkakellokin on asettunu kilkattamaan vakioaikaan. Kello on itse asiassa synkronoitu kilkattelemaan firman keittämän aamusumpin tahtiin. Eli kun töihin aamulla tulee ja istahtaa sorvin ääreen kaffikupollisen kanssa, ni ei tartte ku puolikuppia juoda, kun SE aika päivästä on käsillä.

Firma on sit oikei panostanu ja tuolla on toiletissa semne fiini suihkutin seinäs, mistä voi ruiskia kukkasten tuoksua peittämään aamun aromit. Mutta hyyyyyyyyyyyyyyyyyi! Tänä aamuna siellä oli joku aamuvirkku ollu jo asialla ja jättäny pytyn pohjalle semmosia kakkahiutaleita uimaan. HYI INHOITTAVAA! Ei niin saa tehdä!

En muista oonko jo joskus maininnukki, ku ystäväni, tieteentekijä neiti Teknillinen Mekaniikka on tahollaan toiminut Neiti Etsivänä. Siellä kun joku neitisihminen käy joka tuonelan aamu jättämässä naisten vessaan hirmeet jarrut! Neiti Etsivä on saanut jo rajattua tutkimukset kahteen pääepäiltyyn, mutta vielä tämän kakkakostajan henkilöllisyys ei ole paljastunut. Odotamme jännityksellä seuraavaa jaksoa!

Päätän raporttini tähän.