Titityy.
Juu viikonloppuna oli taas ne laulukilpailut. Näissä kisoissa oli edellisistä kisoista poikkeavaa se, että ei kuulemma tartte hävetä! Jaha.

Sillälailla sitten. En ois ehkä tajunnu muuten hävetä ja sitä kautta olla nyt sitte häpeemättä, mut onneks lehessä opastettiin kansalaisia!
Tärkeäähän näissä kisoissa on muistaa kertoa kaikille että ne kisat ei todellakaan kiinnosta yhtää! ja sit joka iikka siellä telkkarin ääressä kuitenki lauantai-iltana. Ja sit kauhia nurina, ku serpiat ja moldovat äänestelee toisiaan. Kummasti Suomelle kelpas kuitenki Ruottin ja Islannin pisteet. Saatana suu kiinni! Tai sitte anotaan ens kisoihin Keski-Suomelle ja Savolle omat äänet.

Ja sit jääkiekkoilusta pitää kans olla kauheesti jotain mieltä ja kertoa kaikille, et noi kisat on ihan turhat, ku parhaat on vielä siellä änärissä. Ja sit vittusoikoo viskotaan telkkareita ja rikotaan intternetti ku Suomella ei oikei luistimet luistanukkaa taas eile.

Mutta sitten asiaan. Onhan jokahinen ny muistanu et kohta on pikinikausi ja sit pitää ilman paitaa päästä pousailemaan tertseille ja piitsille. Vielä ehtii lenkille ja salille, ni johan on kesäpötsi ojennukses. En ookkaa aikoihi muistanu laittaa harj.pk:ta esille, joten korjataampa erhe samantein.

    Vko 19
        Ma: Suunnistus 6,2km / 0.46 h
        Ti: Puntti 0.50h
        Ke: Testijuoksu 0.22h + verryttely 0.30h
        To: Puntti 1.10h
        La: Suunnistuskisat 5,9km / 0.56h + verryttely 0.20h

        Yht. en osaa laskea

Noniin ja nyt voiskin työn orja nousta sorron yöstä ja lähteä kotiopäin. Hejhej!