Nonii kun kerkesin jo manata noita vaalituloksia, ni Jyväskylässä ei tosiaan oo huolta etteikö urheilijat aina pärjäis. Valtuustoon heilahti viime kauden näytöillä jääkiekkoilija ja pikajuoksija, rekki-taituri sentää jätettii lautakunnan puolelle.
Mut urheiluelämää on tietty politiikan ulkopuolellaki, otetaampa katsaus viime aikojen tapahtumiin. Alotetaan kaikkein kovimmasta, eli Nykäsen Masasta. Mattiki nimittäi huomas ettei muualla ruohikko ollu sen vihreempää ku kotikonnuillakaan ja teki päätöksen palata JHS:n riveihin ens kaudeks. Saas nähä meinaako Matti olla oikei kuivin suin taas hetken jossai välissä ja käydä loikkimassa maailman ennätyksiä?

No sitten joukkuelajeihin. Ootteko huomannu että eisaatana, JYPPI JOHTAA LIIGAA. Ja vielä voi kristus jollai 10 pisteellä. Viimeks (ja ainoon kerran) oon käyny Jypin pelissä joskus vuonna 1994 ja sillon ne sai hopee-mitalit. Sen jälkeen on vissii luistimet ollu vähä ruosteessa ja jää pehmeenä suht monta vuotta. Kyllä ny kelpaa!

Eikä siinä vielä kaikki! Joku saatto myös huomata, et JJK nous enskaudeks jalkapallo-liikaan! Enää kuulemma tarviikin uusia Harjun kenttä, rakentaa sinne katsomot, pukukopit ja voivittu kaiken kukkuraks rakentaa sinne saatananmoiset valot, että näkevät sitte pelata palloa. Eikö sitä ny voi pelata päiväsaikaan? Ja jos ei millää sillon nää, ni laittavat sitte vaikka Petzlit ottalle.
No mutta täähä meni taas iha mollaamiseks, vaikka piti olla ratkiriemukasta.
Ku kerran näi komeesti joukkue nous ykkösestä, ni pitäähä sitä juhlia. Ja syytä oliki järjestää oikea kansanjuhla. Tää jääkiekon MM-kultajuhlii verrattavissa oleva riemukulkue pidettii viime lauantaina tuolla kävelykadulla. Ohjelmassa oli kuulemma joukkueen nouseminen lavalle, sekä Hausmyllyn keikka!
hahahahahahahahah voivittu. että.