Nonii, ootteko lukenu lehestä ku Itella jatkaa laihutuskuuria (ja keskittyy postin kuljettamisen sijaan muihin ydintoimintoihi kuten esim.. ööö) ja nyt sitte siis hei Helsingistäki menee paikallisposteja kii! Siis aatelkaa, nyt siellä joutuu lähtee naapurikaupunginosaa postii ja sinne on siis hei kääks hei ainaski viis kilsaa! Ja pitää kahella eri bussilla mennä!!

Voivittu, mitäpä jos palattaisii kotiplaneetalle ja laitettaisii asiat vähä mittasuhteisii. Et jos nyt esim. Rautavaaran Ylä-Luostan kylän posti pistettii kii ja sieltä mummot voi nyt rullapotkuroida sen 40 km lähimpää postii, ni ei eihä se oo matka eikä mikää. Ja siellä varmaa oltais suhteellisen ilahtuneita jos olis oikei kaks linjaa josta valita ja joita vaihella.

Että mitäpä jos pk-seudulla oltais saatana hiljaa keskityttäis vaikka johonkii iha oikeisii ongelmii, sen sijaa että vingutaa siitä että pitää välillä muutama metri polkasta fillarilla. Josta tuliki mielee että kävin tossa just yks ehtoo vähä maakuntakierroksella. Ja matkaseuraks oliki lupautunu semmone kaunotar, että matkanteko oli silkkaa hienoutta!

Juuu, sitten piti myös kertomani että sadonkorjuujuhlallisuuksia on tässä vietetty viime aikoina päivittäi ja voi mahtavuutta mite omalta pihalta nyhdetty porkkana ja nauris maistuu nii parhaimmuudelle, ettei mitää tolkkua. Nyt on tosin koko sato syöty, ei siitä oikei talven varalle piisannu..

 

Noniin, sitten pitää vielä kertoa vitsikkyydestä. Itse kun omistan suht kuivahkon huumorintajun ja ei saatana todellakaa naurata mitkää paskat jutut, mille pitäis ilmeisesti hihitellä. Ei. Pahinta mitä voi olla on se hetki kun joku taliaivo alkaa kertoa vitsiä. Voivittu, KAIKKI vitsit on paskoja ja niitä EI pidä julkisesti kenenkään kertoo. Se on vaa sellane saatanalline myötähäpeä joka laskeutuu samantei jokaisen läsnäolijan ylle ja ainoa mikä tilanteen voi pelastaa on se että vitsin kertojan turpa ängetään täyteen bentoniittia.
Oon viimeks nauranu vitsille muistaakseni vuonna 2000 (sillon tosin nauroinki koko illan, ehkä mittari tuli täytee?).  Nii tai sitte joittenki pitää lähetellä sähköpostilla (voi saatana sentää!) jotai nii ilmeisen vitsikkäitä juttuja että niitä ei todellakaa viiti ees avata, saati sitte lukee. EI ne ei naurata, ne ei edes hymyilytä. Ne vituttaa! Että jos sen kaiken ajan jota käytetää vitsien kerrontaa ja tyhjän nauramisee tehtäis jotai älykkäämpää (esim. maattais sohvalla tai ajettas pyörällä sinne postii) ni kyllä olis maailma parempi paikka itsekullekki!

Ja tämän alustuksen myötä täytyy mainita että  kyllä muaki jotkut jutut huvittaa, kovinkin suuresti. Esim. ihastuttava Mie  <3

Jottei menis iha liian sekavaks tääkää, ni laitetaas loppuu otos viimeviikon urheilurintamalta:

Ma: Puntti 0.50h
Ti: Aamulenkki 0.45h + Puntti 0.50h
Ke: Pyöräily 1.20h
To: Puntti 0.50h
Pe: Karkkipäivä
La: Puntti 0.30h + spinninki 0.45h
Su: Juoksu 2.10h

Yht. 8.10h (jos laskin oikei)

moi!