Huomio! Nyt ensmäistä kertaa kispe myöntää julkisesti: olleensa väärässä.
Oon ihan perkeleen pahoillani Keijo (nimi muutettu) ku viime viikolla moitin sua. Ja vihjasin että oot paska urheilija.

Huomasitteko jumankauta lauantai aamuna, ku Suomen miehet tulla ketkutteli sieltä viienkympin kävelystä kymppisakkiin! En ny meinaa, että kävely olis edelleenkää mitenkää fiksu laji (miks pitää päästä mahollisimman kovaa mahollisimman hitaalla tavalla? miksei samantei oo kisoja kuka juoksee hitaimmin sen 50km?) mutta voiveikkoset mitä tahtia ne ukkelit siellä pistelee. Jumalauta voittaja paineli matkan 3:45 ja suomalaisetki tuli alle neljään tuntiin. Siis 50km.
Se tekee keskivauhiks 4:40 min/km. Jos mää iha tosissani juoksisin ni pysyisin kyydissä ehkä 15 km. Jos sitäkää. Ja jätkät kävelee.

Noniin tämähän ei voi muutaku kannustaa ihmistä eteenpäi elämän polulla. Oonki löytäny oivan mäpmairanin, jolla voi kalkuloida samoilemiaan matkoja. Työmatkaki piteni 300 m, ku oikei mittas (nyt se on huigeat 1100m). Oon ynnänny harrastaneeni melkosta hyötyliikuntaa polkemalla töihi yhteensä 230 km tässä puolenvuoden aikana. Mutta nyt voin liittää harj.peekoohon myös huiman kiinnostavat matkalukemat. Otetaanpa viime ajat käsittelyyn.

    To:   Juoksu 1.15 h
    Pe:   Puntti 0.50 h
    La:   Juoksentelu 0.30 h
    Su:   Eräsamoilu 3.15 h
    Ma:   -
    Ti:    Juoksu täysillä 1.00 h
    Ke:  Juoksentelu 0.30 h
       
    Yht. 7.20 h (37,8 km)


Viikonloppuna onki sitte ohjelmassa kauden kaatajaiset, eli SM-kisat. Hieman on jo jännäkakka kopsuttelemassa. Ei ole neidin kisakunto aivan sitä luokkaa, ku sen olis hyvä olla. Mutta näillä mennään.
hei