Moi,
viime ajat on hienosti menny päivät lähinnä näppiksen tahi maalisudin ääressä. Ja kartanon pihassa alkaa jätekasa kasvaa siihen mallii, etten oo iha varma onko sisällä vai ulkona enemmä kamaa.
No sehän on saletti että kaikkia kiinnostaa iha kauheesti, että mimmosessa tönössä se kispe oikei päivänsä viettää, nii tässäpä ensmäine katsaus tapahtuneisiin, olkaa hyvä!Huomaatteko, täällähä uskaltaa jo liikkua ilman turvasaappaita! Tosin hieman on vielä talon tavat haussa, en oo iha päässy perille minkä kuunkierron mukaa noi patterit pelaa. Mutta sitä vartenha villasukat on keksitty, et niitä piettäis jalassa!

No, on tässä jossai välissä vähä joutanu urheilemaanki (ettei pää hajois). Pyhällä pinkaistun juhlajuoksun jäljiltä askel on ollu harvinaisen raskas ja lenkit vähä sen mukasia (eli iha yhtä saatanaa). Syksyn tulon huomaa myös suht helposti ku lähtee kuuen pintaa kaatosateessa polkemaa salille. Jotennii olo on kerrassaa hieno!
Mutta summa summarum, hieman ujohkoa se urheilu on viime aikoina ollu, kas näin:

Ke: Pyöräily 1:00h + puntti 1.00h
To: Juoksu 1:20h
Pe: Juoksu 1:00h
La: Juoksu 1:45h
Su: -
Ma: -
Ti: Pyöräily 1:00h + Puntti 0.50h
Ke: -
To: Pyöräily 1:00 h + Puntti 0:45h

Sitte pitiki vielä olla mieltä sykemittareista. Ku nykysinhä ku joku sohvapotaatti alkaa uuden ja paremman elämän, joho kuuluu kauheesti urheilua, ni ensmäisenä pitää hankkia lenkkarit ja voivittu, sykemittari! Ilman sitä mittaria ei oo nimittäi mitää asiaa ulos! Ja sitte siellä käyää köpsimässä joku puolituntia ja vilkuillaa sitä kelloo kokoaja et onks syke paljo vai vähä! Ja eihä salillakaa rauta nouse, tahi siellä podipumpissa lihakset mee pumppii jos ei oo kokoaja tiuku mittaamassa et lyökö sydän. Voi saatana, kyllä se lyö vaikkei sitä mittaiskaa! Ja sillä lyöks se paljo vai vähä ei oo tavan tallaajalle todellakaa mitää merkitystä. Kas ku ei oo jotai respiraattoria mittaamassa et paljo hengitys, et senki voi sit kirjata sinne heijjaheijjaa ehtoolla, et tulipa muute tänäänki vedettyä semmone lenkki et huh huh!

Ainii, sain muute parhaalta gearin toimittajalta, eli Savon Suksistudiolta uudet menokkaat! Nyt nimittäi askel on yhtäkkiä  nii kepee, et varokaa etten kiipee kohta puuhu! Nimittäi Salomonssin uutukaiset Fellcrossit tuolla oottaa, et voisinkoha jo lähtee lenkille. (En oo tietty niitä vielä kehannu laittaa jalkaa, ettei ne menis likaseks!)
En oo iha varma oliks tää maksettu mainos, ku en oo niitä vielä maksanu! hahaha
moi!