Voi kuulkaa Hiphej!
Jo vain pistää suun messingille, ku ensin makas kaks viikkoo kuumeessa, tapaili viikon takas elävien kirjoihi kävelylenkeillä ja tsadaa! Nyt kulkee nimittäi iha perkeleesti. Ei oo taas aikoihi maistunu urheilu nii mainiolle ku tässä viimeaikoina!
Otetaampa oikein lähempi vilkaisu tapahtumiin.
La: Puntti 1.00 h
Su: Köpelehtiminen savolaismaisemissa 1.00h
Ma: Puntti 1.00 h + kuntopotkunyrkkeily 1.00 h
Ti: Juoksu 1.00 h + circuit 0.50 h
Ke: Puntti 0.45 h + pyöräily 0.45 h
To: Juoksu 1.00 h

Sunnuntaina haukkasin vähän ulkoilmaa Ånnin kanssa, det vaar jette kivaa.
1973306.jpg

Maantaina oli tosiaan vuorossa kuntopotkunyrkkeily, yo-liikuntaa tottakai. Ai saatana sentää, että se onki mahtavaa. Saa kerranki potkia niin kovaa ku lähtee kaveria kylkee (hah, tietty siinä on hei niinku patja eessä) ja voin kertoa että piti laittaa kyllä ihan kaikki likoo, et jakso vetää niitä 2 min eriä. Ja ku tekniikka nyt tietenki on mitä on ja vastaavasti innostuksen taso on kymppi, niin osumatkaan ei oo aina iha onnistuneita. Katkes vissii tuosta jalkapöydän päältä verisuoni ja onki aika mielenkiintosen näköstä, ku kaikki varpaanvälit on tumman siniset.

No tiistaina sitten kävin juoksemassa eka kerran huhtikuun jälkeen lenkin sillei, ettei sattunu kantapäähän! Voi hienouden hienoutta. Ja illalla sitte eiku taas yo-liikunnan pariin, tällä kertaa vuorossa kirkuit. Ja sanon kyllä suoraan, että silmääni on kustu. Voivittu, siellä oli aluks paikallaan marssia. Voisaatana että mikään maailmassa ei oo typerämpää ku se. Kieltäydyn tietenkin marssimasta paikallani, etenkin johonki tiettyyn rytmiin. Joku tolkku sentää. No onneks sit jossai vaiheessa päästiin itse asiaan.
Siellä vedettii kolme kierrosta niitä toimipisteitä ja tietty eiku heti täys höyry päälle. Sit toisen kierroksen puolivälissä alko jo vähä väsymys iskemää, ni se kuuluttaja sano, et nyt voi alkaa vähä pistämää lisää tahtia et on varmaa tullu jo lämmin. Ahaa.
No selvisin kuitenki maalii asti ja eikun kohti uusia seikkailuja.

Oon myös käyny salilla selvittämässä kuinka nopeasti lihaskunto haihtuu. Ja senhän voi helposti selvittää leuanveto-testillä. Syyskuussa sain suht helposti vedettyä 6, nyt meni hirmu ähinällä neljä. Ei auta ku äkkiä rimpuilla lisää. (Ennätys on tosin 9 jostain viime syksyltä, mut sillo painoinki ehkä kilon vähemmä, tai jotain muuta kekseliästä selitystä! haha)

No mutta, jottei tää ny iha menis silkaks urheiluks, ni otetaampa loppukevennyksenä politiikkaa.
Espoon kunnallisvaaliehdokas Timo Soini (ps), mitä olet tehnyt pienentääksesi ekologista jalanjälkeäsi?
"Jaa-a. Kyllä minä nyt sentään jonkin matkan olen kävellyt"