Hiiohoi ja terveisiä nousevan auringon maasta asti!
Juu, kävin tuossa pari viikkoa sitte pikamatkalla oikei Jaappanissa ja olihan se aika jännittävä paikka indiid. Matkalla ei varsinaisesti ollu muuta akendaa, kun se että finski myi nii edulliset piljetit, että pitihän sitä mennä käymää!

Ensmäisenä kohteena oli Myoko, joka on siinä Naganon ja Hakuban huudeilla. Tää oli siis semmone pikkune hiihtokeskus vuorilla ja siellä oottiki paikallisopas mister T (joka on esiintyny tässä blogissa myös huoltomiehen roolissa, ainaski viime kesän Cortinan reissulla!). Ja mister veiki meiät heti syömää!

IMG_8218.jpg

Seuraavana päivänä oli kevätkelit aikalailla priimaa! Ja ne jotka oli kiinnostunu noista mäkihommista lähti sinne, mää fiilistelin tienoita iha jalkasin. Ja join kaffetta!

IMG_8221.jpg

Seuraavana päivänä ne kevätkelit sitten jo loppuki ja alko satamaan. Eikun pillit pussiin ja pikaisen Naganon retriitin kautta luotijunalla miljoonaa kohti Tokioo! Ja olihan se kerrassaan mahtavaa ajaa junalla kolmeasataa. Se on jokaisen DI:n päiväuni se!

IMG_8295.jpg
Tokiossaki join hieman kaffetta

Tokiossa oliki kevät jo pitemmällä ja siellähä tarkeni melkei teepaitasillaa. Ja siellä sitte pyörittii pari kolme päivää. Ja täytyy vielä mainita, että kun mun sujuvan japanin vokapulääri koostuu sanoista arigato (kiitos) ja hai! (kyllä), nii siellähä pärjäs hienosti. Näitä kun hoki vaan päivät pitkät ja kumarteli vähintään viidesti jokaiselle, ni kaikki toimi!

No se mikä Japanissa on kuitenki ylivertasen parasta on tietysti ne huussit! Ja tarkemmin sanottuna se toiletin istuin. Nimittäi Japanissa ei tartte istua mihinkää kylmällä renkaalle, vaan se istuin on lämmitetty! Ai että! Ja ei siinä suinkaa vielä kaikki! Suurimmassa osassa vessoja on myös siinä pöntön viereisessä kahvassa tarjolla kaikenlaisia lisätoimintoja, esim. minkä tyylisen vesisuihkuttelun haluisit sitte sinne alarekisterii? Et laitetaanko suora suihku anaalii, vai semmone lepposampi suihkuttelu "bidee" henkisesti koko osastolle? Ja kuinka kovalla paineella?
Ja jos kovasti vaikka pierettää, ni siinä on knappula josta voi laittaa soimaan semmosen feikki "flushing soundin", et kuulostaa niinku vetäisit jo vessan (vaikket vedäkkää!) ja sit naapuri ei kuule sitä pörähystä. Ja lopuks tietty voi vielä ottaa kuivauspuhalluksen, ettei tartte märän perseen kanssa pyöriä pitkin kyliä! 

IMG_4105%20%28kopio%29.jpg

Hahahahaa, voi jehna! Tuommosen kyllä haluan omaanki huussiin!

IMG_8394.jpg
Tuo tuolla on Mt. Fuji!

Nonii, sitte eiku luotijunalla vielä kohti Nagoyaa ja sinivalkosin siivin kohti kotimaan kamaraa. Ja siinä lentomatkalla olo alkoki olla hieman perseestä ja mitä lähemmäs Helsinkiä tultii, sitä vähemmä musta enää lähti ääntä. Ja Jyväskylään päästyä ääni oli kadonnu kokonaa ja olo oli aivan perseestä. Siitäpä sitte kotiin pääsyn kunniaks makasin yli viikon taju kankaalla ja köhin ja töristin räkää. Selkeesti ei sovi mulle noi kaukomaat!

No sitte vihdoin elämä voitti ja viikonloppuna uskaltauduin jopa lenkille. Lenkkeily tosin alko pehmeellä laskulla, parin tunnin retkellä eräsuksilla. Ja eräsuksinta on kyllä mahtavaa, etenki kun on mukana hyvät eväät!

IMG_8456.jpg
Tästä kohasta oon usein juossu kesällä iltarasteilla, empä ookkaa ennen talvella käyny Hietasyrjässä!

Pääs siellä retkellä vähä vauhdin hurmaakin koittamaa ja aurinkoki alko paistamaa, uujee!

IMG_4132%20%28kopio%29.jpg
Missä kypärä!?

Nonii, ehkäpä tällä viikolla sitte pääsee iha oikeeseen urheilun makuun taas. Ainaki ladut on Jyväskylässä aivan timanttisessa kunnossa, kävin eilen koklaamassa. Uujee!