Juu heipähei taas.
Arvatkaapa mihin kispeliini on joutunu? No töihi!
Perkele ku ei ihmine saa vaan kotona rauhassa olla ja surffailla irk-kalleriassa, ni eiku pitää aamulla aikasi rynniä tonne keskustan toimistoon surffailee irk-kalleriaan. No juu, ostan niillä rahoilla sitten hevoisen.

Mutta se mikä minua suuresti ilahduttaa on taas tuo syksyn saapuminen, ni voi käyttää pipoa. Tosin ei siinä pipossa oo kesälläkää mitää vikaa.
Mut varma merkki, että kesä on ohitte, on jouluvalojen ilmestyminen Hervannan aistikkaille parvekkeille. Tuossa on naapuritalossa jo kaks edelläkävijää viritelly sitä tuonelan valokaapelia sikinsokin pitkin partsin kaiteitaan.
Tästä tais olla jo viime syksynä puhe, et siinä jouluvalostuksessahan on idea nimenomaan että sitä on enemmän ja monempaa väriä kun naapureilla. Et vähintään kandee se 30 meetrin kela ostaa kerralla, kun somistukseen ryhtyy.

Niin joo ja sit televiisio-asiaa. Ensinnä pitää tietty tuuletella, et jumalauta et Kylmä Rinki on vaan nii parhautta et pois eestä! Siinä ohjelmassa näkyy peenistäki melkei joka jaksos. Se on kivaa.
Sit voihan krokodailin kyynel! Pelinaiset meni ja loppu ku seinää. Saatana ku kukaa ei varottanu mua.
Ei näin voi kohdella tosikatsojaa! Lähetän neloselle reklamaadion.

Lopuks kokeileva keittiö vois kommentoida muutamia elintarvikkeita.
Ensinnäki nää nykyiset ohuen ohuet kinkkuviipaleet. Parempi nimi niille olis kyllä tuhannen sotku tai kristusmäänäitäkaikkiahalunnu.
Eikö niitä ny perkele voida siellä kinkkutehtaassa asetella silläviisiin somasti päällekkäi, niinku muutki makkarat? Ni eiku jollain tuonelan vatkaimella vedetään ne semmoselle kierteelle, et jokainen viipale on kietoutunut paketin kaikkiin muihiin viipaleisiin.
Riivi sieltä sitte kiirees jotai ehjiä paloja juu!

Ja sitte tänne Hervuudii on pystytetty semmosia neliökilometrin kokosia Aino mustikkapiirakkajäätelö mainoksia, et salettii jokaisen tuolla ulkona liikkuvan tekee sitä mieli.
Ni voi vittu kelle truu-läskeille neki o tarkotettu? Siinä paketissa o varmaan 4 litraa ja kuka saatana semmosen ny ykkösellä syö? Ja sen paketin ku fillarin tarakas raijaat kaupasta kotio, ni ohan se jo sula. Ni ei sitä pakastimeenkaa voi laittaa.
Saiskoha siihe ostettuu jonku option, et kävis tuol Tapsantorilla syömässä sitä aina pari lusikallista kerranviikos. Vai pitääkö mun hommata ensin joku ahmatti pariks, jonka kanssa sit jaan sen?
Mitä?
Pitäkää perkele piirakkanne.