No nyt haluisin kertoo mitä mieltä oon kansista. Ja tarkemmin ottaen vessanpöntön kansista. Kansihan on ihan näppärä esmerkiks kattilassa, että puuro siellä alla hyvin muhii ja muutenki ruuat pysyy lämpösenä. Ja purtiloissa on näppärää, ettei sisältö sieltä kippaa ulos, kun on muistanu laittaa kannen kunnolla kii.

Ni se mitä en voi käsittää on vessanpöntön kannet. Voi vittu miks niissä pitää olla? Kyllähä ny ihan klassinen pöntönkäyttöetiketti neuvoo, et vedä se. Et älä jätä niitä kakkeleitas sinne kellumaa, tai etenkää muhimaa sen kannen alle! Et sitä kantta ei todellakaa oo tarpeen sulkea, koskaan. Ni mitä, uusissa junissa on huussin huuhtelunappi piilotettu sinne sen kansiläpän taakse seinälle. Et se kansi on pakko laittaa kii, et sen nappulan saa näkyvii. MIKS. Kuka haluu koskee vessassa mihkää ylimääräsii liepeisii ja lippoihi, mihi herrasmiehet kusee ja muutenki hyi kristus. Ni sit nyt on pakko laittaa se kansi kii, ennenku saa vedettyä. MIKS. Onks siellä vittusoikoo joku semmone tehoimu, et sinne muute matkustaja imeytyy ja löytää ittensä tuota pikaa raiteilta? Vai meinaaks ne että VR:n nykykalusto pistelee kurveihi siihen tahtii, et kakkelivedet heilahtaa yli laidan, jossei niitä suojele? Mikää ei oo pahempaa, ku pakottaa viaton asiakas kaikkeen saatanan turhaan!

No sitten voisin myös olla mieltä tatuoinneista. Nyt kun on kesä, ni tuolla taas o huomattavan paljo paljaita kinttuja ja selkiä ja käsvarsia, joihin taiteilijasielut on ikuistanu niitä tärkeimpiä ideoitaa. Ja vaikka tatskan ottamine on ilmeisen trendikästä ja muutenki arkipäivää, ni voisha sitä, voi saatana sentää, vähä pohtia, et mitä kuvia sitä ihoonsa sitte ikusiks ajoiks oikei hakkaa. Otetaas esimerkkejä:

Lasten kuvat, nimet, syntymäajat: jos et millää tunnista omaa lasta ilman, että se naama on siirtokuvana rinnassa, nii laita vaikka semmone oranssi viiri sille tenavalle ni löytyy paremmi. Ja jos nimi, tai syntymäpäivä ei meinaa pysyä mielessä, nii nehä voi kirjottaa vaikka puhelimen muistii.

Koiran kuvat: joo yhyy se rakas Jeppe on nyt kuollu, mut voipi olla että parin vuoden päästä ne kyyneleet on pyyhitty ja hävettää ihan vaan saatanasti se naurettava susikoira Roi siinä pohkeessa

Itämaan kielillä kirjotetut viisaudet: pekingin ankassa se epäilemäti piilee

Muilla kielillä kirjotetut viisaudet: tai ehkä se piileeki vasta näissä. Et jos Präd Pit on sanonu jotai nasevaa, ni ei se tarkota et se olis niin hyvä juttu et sitä kannattaa kanniskella lopun ikää mukanaan. Ja ylipäätää kaikki puoliälyset slouganit ja tsemppiviestit pitäs vaa kieltää

Viivakoodit: tätä varten on keksitty kelakortti. Tosin nykysinhä vois tietty olla ajanhermolla ja laittaa semmosen qr-koodin!

Sarjakuva- ja muut sankarit (erikseen huomioituna bonjovi-henkiset supermies-tatskat): huoh. Ymmärrän, että mai little poni on hirmu hauska juttu, mut ihan vitun väsyny idea

Olympiarenkaat: Nää jotenki mystisesti lisääntyy neljän vuoden välein etenki huippu-urheilijoiden hauiksissa ja lapaluissa. Joo-o, olit sitte kisoissa mukana, eikö se numerolapun säilyttämine olis ajanu saman asian?

Alastomat naiset: voiko mitää urpompaa olla, kun mies jonka käs'varressa on naisen puupsit? Voiko semmosta taliaivoa koskaan, kukaan, ottaa tosissaa?

Sormien somisteet: joo nyt kaikki keksimään jotain hassuja nelikirjaimisia sanoja (tosi hyviä on esim: SHIT, FUCK, ÄITI ja VITU) ja sitte ne vaa koristamaa kättelyä! Ja sittenkun se sydänkäpyne löytyy, ni ensmäisenä kandee sotkee vasen nimetön sillä painomusteella. Mikää ei oo ikuisempaa ku rakkaus!

tattoo-normal.jpg

 

Mutta sitten tärkeempii asioihin. Tiedättehän mikä alkaa huomenna! (ai ette?) Oooooh, sadannes tuur de fraans!

Tour-de-france-100-days.jpg

Munhan oli tarkotus olla tuolla mukana, Ei siis ehkä polkemassa, vaan hihkumassa ja heiluttamassa Mr. Peter Selinin sanoin "maailman kauneinta lippua", jotta se eurosportin kuvasta sitten kotomaahan näkyis. Mutta jostain syystä oon Jyväskylässä. Eikös se oo melkei sama asia! No onneks on Eurosportit tilattu ja appsit ladattu, ni pysyy tunnelmassa seuraavat kolme viikkoo mukana. Eli jos ei mitää kuulu, ni johtuu iha siitä että seuraavat viikot menee tiiviisti soffalla maaten!

moi