Rokrok
Kävimpä eilen hyvin pitkästä aikaa kattomassa elävää rokmusiikkia! Sepä olikin hauskaa. Musiikkielämyksen tarjosi Happoradio orkesteri. Siellä soi oikein uutta musiikkia sekä myöskin vanhaa. Pianolla vedetty Hitaasti oli kyllä semmonen killeri, että olis voinu tulla itku. Mut ei tullu kuitenkaa.

No mutta kylläpä huomasi, että ei oo tullu paljo paarissa, saati sitte keikoilla hetkeen käytyä. Ensinnäki: keikan oli luvattu alkavan klo 00, ni voi vittu. Mullaha o nukkumaanmenoaika kympiltä. Siinäpä sitte piti imeä kaffia yks jos toineki kupilline, että pysy hereillä. No sitte puol kakstoista alko kuumeinen eareitten ettiminen ja kun ne viimein löyty, ni eiku fillarin satulaan ja täyttä laukkaa kohti yökerhoa.
No sitte ku sinne paariin pääsin, ni siellä mister diitsei kuulutti, et keikka alkaa joskus puolen tunnin päästä. Voihan saatana.
Kerkesimpä siinä sitte yksin mököttäessäni tarkistaa, että ketä paarissa noin keskiviikkoiltana olikaan humpalla.
Työporukat
Siellä simpsakat naisihmiset danssi korkokengissä ja jakuissa. Ja niitten ympärillä lihavat yritysjohtajat pyllisteli omia muuvejaan huonosti istuvissa puvuissaan. Drinksuja tilattii tietty firman kortilla siihen tahtii, et jokaisella oli kokoajan vähintää se kolme lasia kädessä. Ja eiku aamulla kasilta palaverii.
Nuoriso
Mimmit, jotka ei ollu ees syntyny, kun mää täytin 18 on nykyään ilmeisesti tarpeeks vanhoja käymää paarissa. Tsiisus krais sentää. (ootteko muute huomannu et nykyajan teinitytöillä on kaikilla semmone tukka ku röllilläki oli!). Oon selkeesti vanha.
Kansainvälinen osasto
Sielläpä oli sitten myös vähä tummemman värisillä käsikarvoilla varustetut sankarit rivissä oikei tilannetta katsastamassa ja tuumimassa että kenet ne tänä iltana huolis mukaansa. Voi ihanuutta!

No lisäks siinä danssipiisi jos toinenki kerkes soida ennen keikan alkua ja huomasin, että suurin osa niistä oli iha vieraita. Aloin sitte oikei pohtia, et koskas viimeks oikeesti ees oon ollu paarissa ja danssannu (uutenavuotena olinki, mut sillon oli nii jurrissa etten paljo danssimisesta tienny). Laskelmissa päädyin maaliskuuhun 2007. Sillälailla!

Tokihan siinä sitte kävi nää pakolliset epätoivoset pokaajat myös koittamassa. Ekana tuli herra Hawajii tyylikkäässä paidassaan ja kakkosena semmone noin 160 cm sankari, joka oli nii jurrissa ettei se varmaa saanu itekkää selvää puheestaan. Hahhahaha voi mahtavuutta, vientiä siis piisas.

No mutta onneks se keikka sit viimein alko ja rokki soi. Se oli hienoutta!

Sitten siirrytään urheiluaihepiiriin. Kauden ensmäinen suunnistuskisan voitto tuli viimein tuossa toissapäivänä, kun kaupungin joukkue voitti Keski-Suomen maakuntasuunnistuksen. Palkinnoks ojennettii laatikko juhlapöydän konflikteja! Hiphei, eiku suu makiaks.

Loppuun voidaan ottaa vilkaisu viime aikojen harj.peekoohon. Tuossa männä viikolla oliki Onni-koira hoidossa ja sen kanssa tuli vallan juostua muutama kierros pururataa.
1562623.jpg
Urheilun jälkeen koiralle maistuu raejuusto!

Vko 20
Ma: Voimistelu 0.45 h + puntti 0.30 h
Ti: Puntti 0.50 h + pyöräily 1.00 h
Ke: Juoksu latupohjilla 13,5 km / 1.10h (VK)
To: Puntti 0.50 h + juoksu 0.40 h
Pe: Juoksu 0.40 h
La: Suunnistus 7,7 km / 1.05 h + verkka 0.20 h
Su: Makeisten syönti

Vko 21
Ma: Juoksu 1.15 h
Ti: Suunnistus 2,2 km / 0.15 h + verkka 0.30 h
Ke: Puntti 0.45 h + pyöräily 1.00 h
To: Suunnistus 5,1 km / 0.42 h + juoksu 0.20 h