Voi hyvä helvetti sentään!
Eilen oli kyllä sohvaurheilu-urani ehkä yks kohokohdista! Jumalauta oli hienoa kattoa ku Usain Poltti juoksi kaksataa metriä. Ja huutaa ihan suoraa huutoa. Aikoinaan näin sen Maikkol Tsönssönin 19,32 ja eihä se oo mitää verrattuna tähä nykyseen salamaan.

Ja sit tosiaa ku verrataan kisojen kovinta sankaria. Ni se yks uimari on kauhonu sen seittemänkymmentä kultaa, ni onko ihmekkää, ku niitä lajeja on voivittu 100 metriä ja 200 metriä ja 400 metriä ja etuperin ja takaperin ja voivittu sivuttain ja vielä kavereitten kanssa.
Meinaan vaan, että kyllä Usaini hoitais saman määrän (jossei enemmänki) mitaleita kaulaansa, jos mondollaki pisteltäs tavallisen ravin lisäks laukkaa, ristiaskeleita, viivajuoksua ja jännehyppyjä. Lisäks vielä viestit, jossa joka toinen on sokee ja viimene kierros juostaa toiseen suuntaa.

On nimittäi pikkusen pelleurheilua se uinti, ku matkoja on enemmän ku Suomessa uimareita yhteensä ja vittu viestejäki kolme. Koitappa sitte joku kympin juoksija tai taistelulajin harrastaja kahmia sama määrä metallia. Joku tolkku siinäki touhussa vois olla.
No mutta mitalit on toki ansainnu, ei siinä mitää.

Omasta urheilu-urasta ei näytä tänä kesänä tulevan hevonpersettä. Tänään ystävällinen lääkär-setä pisti kortisoonia tonne kantapäähän. Jospa se siitä vielä joku päivä tokenis. Siihen asti onki hyvä harrastaa lähinnä sääliurheilua. Otetaampa viime aikojen näkymät:

To: Suunnistus 0.51 h / 4,9 km
Pe: Vattujen poiminta, karamellin syönti
La: Mattojen pesu
Su: Puntti 1.00 h
Ma: Juoksu 0.40 h
Ti: Puntti 1.00 h
Ke: Juoksu 1.00 h
To: Puntti 0.45 h
          Yht. ei kovin hääviä

Sitte loppuun tiedotus. Eli nyt jos koskaan kannattaa itse kunkin lähteä vattumetsälle. Jumalauta, että niitä tosiaan piisaa. Ei tarvi montaa metriä puskaan kävellä ja ravistaa, kun on soikko jo täys. Tähän mennessä pakkaseen on kertynyt joku 10 litraa (kahella käynnillä) ja vielä vois tässä joku ehtoo käydä kerran alaoksille kurkistelemassa. Se jos mikä on luomu-ruokaa.

Täältä tähän.

PS: Niijoo ja voivittu sit jonkun Rokken pitää heti alkaa puputtamaa, et kyllä se Poltti oli tosi mulkku, kun se ei heti ME:n juostuaan menny läpsyttämään niitä hävinneitä olkapäälle ja kättelemää. Vaa juoksi vaa tuuletellen ympäri kenttää ja huuteli et mää oon paras!
Voi saatana, eikö ihmine enää saa ees tuulettaa kisoissa?
Eikö se huonojen lohduttelu kuulu jolleki iha muulle, ku voittajalle?