Moi,

tiiätkös mikä nyt hituisen vituttaa!
Ni se että nykysi ei saa ihmine enää rauhassa kattoo (tai omalla rahalla maksaa) vittu soikoo telkkaria tai kuunnella ratioo! Ehei, vaa joka säätiedotuksen ja urheiluohjelman tarjoo joku saatanan kiiltomato.com tai jotku auton pyyhkijän sulat. Mitä vittua, eikö enää näkyis telkkarista säätä jos ei siellä olis löydetty sponssia just siihe hommaa?  Sehä on saatana soikoo huijjausta et joku menee tarjoomaa ja ilmottaa vasta siinä vaiheessa et hei meikä muuten pisti! ku ohjelmat on jo nähty. Vittusoikoo se pitää ilmottaa etukätee, et haluutko että tässä nyt joku saatanan puoti sulle tarjoo ihkaoikeen säätiedotuksen? Ni en.
Et yhtäkkiä ihmine onki vahingossa ajautunu kiitollisuuden velkaa ku iha viattomin mielin katto mäkihyppyä telkkarista. On se jumalauta.

No sittempä kiiruusti muihin aiheisiin.
Itsehän ole erityisen tarkka etten yleistä, koska se on kovin väärin. Ni kyllä se saatana riipii, ku lehessä ja ties missä uutisissa kerrotaa, et joku Heikki on ny tanssinu itsensä koko kansan sydämiin! Tai että kaikilla on mielipide Stockmannista (näin kertoi Hesari, voi saatana sentää!).
Väärin. Koko kansa ei todellakaan villiintynyt viime keväisestä jääkiekko-mitalista. Kispe oli ainakin nukkumassa ja luki asiasta seuraavan päivän uutisista (eikä varsinasta villiintymistä tapahtunu sillonkaa). Ja jos joku saatanan huomionkipee puolijulkkis nyt sitte on päässy johonki säälittävää telkkari-ohjelmaa, ni ei se tarkota sitä että se varsinaisesti kiinnostaisi koko kansaa. Niija voivittu joku munamies, mikä saatana se on? Ilmeisesti munamies löytyy nykyää sivistyssanakirjasta heti jytkyn ja valelääkärin välistä. Ja jokaisen suomalaisen tulis olla joka vitun viihdeohjelmista a) perillä ja b) jotain mieltä.
No, oon ainaki b) ne on ihan perseestä.

Mutta nyt pitää paneutua viikonlopun suurimman mysteerin pariin. Pitääkö huomista laturetkeä varten laittaa liisterit, vai lähtee kisamielellä uskaliaasti purkkivoitehilla?

moi!