No niin, nythän olis kesäkauden ekan kisaraportin aika. Siis jos olisin ollu jossai kisoissa, mut arvaappa miten kävi. Ni mulle tuli kakkahätä! Ja kova hätä tuliki, jumalauta.
Siinä jäi juoksukisat käymättä, vaikka aika kilpaa sai kyllä painella tonne huussin suuntaa koko vapun. Ja siinä vauhissa vielä piti arpoo kummasta päästä tulee ensi. Voi saatana sentää että. Vähä alko kisperi jo muistuttaa kukkakeppikkoo, ku ei oikei sima eikä munkki pysyny kovin kauaa sisällä. Ja uloskäynti tosiaa suju hyvin sukkelasti iha kummasta päästä vaa!

No tänää sentää maistu jo aamulla kahvi, ekaa kertaa viiteen päivään, ni se on jo selkee voitonmerkki se.

Mutta kun en kerran kisoissa käyny, ni aattelinki sitte kertoo mitä mieltä oon kisoista!

loik.jpg
Kuten ehkä tiesitki, en oo nii kranttu kisojen suhteen. Etenki jos on yhtää saumaa voittaa muut osallistujat!

Nonii, ensinnäki mua viehättää mahottomasti kaikki pikkuset kyläkisat. Semmoset, että osallistujia on alle 50 henkee ja järjestelyt hoituu muutaman innokkaan touhuajan voimin. Ja tunnelma on mitä parhain, tarjolla on ite leivottua pullaa ja kaffetta saa santsata. Ja palkinnoks saa jotai aivan pöljää ja kaikille taputetaa. Näissä kisoissa osallistumismaksu on yleensä jotain kolme markkaa ja kisan internets sivut on tehty sillä hienolla 90-luvun teknoloogialla. Tuloksetki saattaa tulla joskus sinne sivuille, ehkä. Näihin kisoihin aion ehottomasti taas suunnata tänä kesänä. Ja voin kertoo niistä sitte lisää!

toiska.jpg

Toiseksee, multa meinaa aina tulla oksennus kaikista näistä naisten juoksuista ja hip-hauskoista likkojen lenkeistä ja muista puoliälyilyistä, joista ilmeisestikki monet naiset pitää. Naisten juoksuun kuuluu se että pukeudutaa jotenki tosi hassusti, tai ainaki pinkin värisee paitaan. Ja sitte yhessä voimistellaa ja tsumpaillaan alkulämpö ja sitte lähetää törveltää sitä viien kilsan lenkkiä niissä hohtavissa lenkkareissa. Ja ollaan hirmu reippaita ja posket punottaa ja on iha sika kivaa yhessä!! Ja osallistumismaksu on jotai kolmekymppiä ja siihe sisältyy se pinkki teepaita ja iltapileissä on hunksit. Näihin lenkkeihi en varmasti aio suunnata tänä kesänä, enkä minää muunakaa kesänä. Paitsi jos totta puhutaa, oon kerran joskus vuonna 1998 osallistunu yhteen tämmösee. Myöhästyin kisan lähöstä (ja alkujumpasta!) ja kostoks juoksin sen kympin täysillä ja tulin maaliin jotai puoli tuntia ennen seuraavaa. Hahahaa johan siinä oliki.

Kolmannekseen oon päivittäny ja täsmentäny toukokuun kisakalenteria ja se näyttää tältä:

  • 8.5. Tiomila, Tukholma
  • 14.5. Suunnistuskisat, Vehkalahti
  • 16.5. Puijon Polut, Kuopio
  • 23.5. MTB Hämeenlinna (tosin taian toimia huoltajana, josta ei tietenkään oo mitään apua pyörän huollossa)
  • 24.5.  Suunnistuksen SM-keskimatka, Ikaalinen
  • 31.5.  Suunnistuskisat, Siilinjärvi

Ja huomasitko, jumalauta eka startti on ulkomaalla, Ruotsissa asti! Sinne kävi kutsu viestinvientiin ja mikäpä siinä. Saas nähdä onko paluumatkalla laivalla ihan yhtä kreisimeininki, kun taannoin 90-luvun lopulla, kun viimeks oon ollu 10mila-reissulla. Hahahaa

Ja kun kerran siirryttiin jo toukokuun puolelle, vuorossa onki vielä yhteenveto huhtikuun aikaansaannoksista!

Huhtikuu%202015.jpg


Eteenpäin tuli taivallettua 370 kilsaa, joka lienee ihan kohtuullinen suoritus. Ja tuntimääräkin kertyi varsin mainioks, olis ehkä menny 45 tuntia rikki jos en olis istunu huussissa nii paljo viime päivinä. No siitä viis, nyt on pohjatyöt kesää varten tehty ja enää tarvii poimia niitä (matalalla roikkuvia) hetelmiä ja sillälailla! 

heippa