Voi perkele. Se on lähettävä takas Lappii, ku ei kerran lunta muualle anneta.
No mutta se, mikä suuresti on tänä vuonna ilahduttanu, on uusien läskiblogien määrä! Voijeejee, kuinka tänä vuonna kaikki vihdoin laihtuu. Mainiota.

(Edit)
Ainii hyi kristus oon seurannu  telkkarista brittiversioo sarjasta Olet mitä syöt. Voi tsiisus kraist mitä ne ihmiset syö! Ja sit ku ollaa vapaaehtosesti  lähetty siihe ohjelmaa, ni tietty pitää yökkäillä ja kiukutella, että EN SALETTII SYÖ! ku se ravintoekspertti antaa niille oikeeta ruokaa. Voivittu että aikuiset ihmiset viittiiki.
Onneks lopussa tietty on paradiisi ja ne on laihtunu 5kg ja vannoo ettei i-ik-nä enää palaa niihi vanhoihi ruokatottumuksiinsa.
Mai ääs.

Ja sitten pitääkin mainita Rukan uusista mainoksista. Ovelat ketut käskivät syksyllä ihmisiä lähettelemään "iloisia ilmeitä" ja nyt ne käyttää niitä kuvia ilmasiks Monta iloista ilmettä Rukalla -mainoksessaan.
Joskus niitä kuvia kattelin ja ylläri et siellä oli ~90% lasten kuvia. Voivittu, että vanhemmat aina kuvittelee, et kaikkien muittenkin mielestä niitten pikku kusimutterit on ihanan söpöliinejä ja muutenkin veikeitä.
Hyvät vanhemmat, voin kertoa: EI OLE.
Toisekseen kun Ruka niitten kuvien avulla itteään markkinoi, ni kispe ei ainakaa syty. Sana "lapsiystävällinen" jonkun laskettelukeskuksen mainoksessa on suoraan suomennettuna "vitusti lapsia tiellä joka paikassa". Nojoo, onneks on kausari Pyhä/Rukalle, ni voin syödä sanani. Hahahahah.

Nojuu kispen löytää siis Pyhätunturilta, jos jollekin tulee ikävä. Heihei.

PS. Ainii vielä harj.pk viimeviikolta, ettette luule, että oon vaa rötvänny taas.

Ti: Puntti 0.50h + juoksu paikanpäälle 0.10h
Ke: Juoksu 1.10h
To: Puntti 0.55h + juoksu 0.10h
Pe:
La: Samoilu Hervuudin metsissä 1.50h
Su: Puntti 0.50h + kuntopyörällä sotkeminen 0.30h + juoksu 0.10h
Ma: Juoksu 0.45h

Yht. 7.20h