Moi, edelliseen naisten päivänä julkaistuun, naisille suunnattuun kirjotukseen viitatakseni: sehä oli iha vitsi vitsi!

Koska mun mielestä kyllä kaikki naisille erikseen osotetut asiat (kuten naisten päivät, naisten kuntosalit, naisten illat, naisten kiintiöpaikat hallituksissa ja naisten voivittumitkäile) on aivan syvältä. Ehkä naisten vaatteet ja naisten sarjat urheilukisoissa on ainoita, joissa on joku pointti. Kaikki muu on vaan perseestä. Etenki jos sitä perustellaa tasa-arvolla. En oo koskaa ymmärtäny mitä tasa-arvoa siinä on, et joku asia rajataan, tai tehää helpommaks toiselle sukupuolelle.
Ja kuinka paljo tasa-arvoaktivisteja itkettäis jos olis kuntosali vain miehille. Tai viralliset kiintiöt paljo miehiä pitää ottaa hallituksii ja johtoryhmii. 

women.jpg

Kyllä se on jumalauta nii, että jokaine nainen, siinä missä mieski, on oman onnensa seppä. Ja ihan ite voi tehä valintoja, et haluuko johtotehtävii, vai haluuko jäähä kynnysmatoks makailemaa. Haluuko tienata paljon vai vähä. Haluuko pärjätä vai mielummi käyttää aikansa nillittämisee, et maailma on nii vääränlaine! Näemmä kaks vuotta sitte naisten päivänä olin iha samaa mieltä, ku oon tänäki vuonna. Et se on iha jokaisen oma valinta, et meneekö mielummi sihteeriopistoo, vai pitäskö sittenki käyä vaikka Hervannasta hakemassa diplomi-insinöörin paperit. Ja sinne Hervantaa (niinku myös johtotehtäviii) pääsee sillä viisii et hakee sinne. Ja jos ei naiset ite hae ja myös aktiivisesti tee asian etee töitä, ni sitte on aivan turha nillittää myöhemmi, ku voi voi kun mä saan näistä pillipiiparin hommista nii kauheen pientä palkkaa ja lasikatto se siellä estää mun haaveiden täyttymisen. Miksei kukaa tuu mua täältä kotoa hakemaa hallituksee, vaikka oon kerryttäny johtamistaitojani 9 vuotta vaippoja vaihtamalla ja hiekkalaatikon reunalla istuen!

Nonii se kävi selväks, palaan aiheeseen sitte taas parin vuoden päästä! hahaa

Ja sitten kiinnostavampiin aiheisiin, nimittäi urheiluun! Epäilemättä kaikki blogin lukijat on jo ihmetelly, et eikse kispe meinaa mennä kesällä mihinkää kisoihi. Et kyllähä tähän aikaa vuodesta pitäis kohkaamine jo alottaa! Ni nyt se alkaaki, uujee!

Tänä vuonna kisakausi onki vähä toisenlaine, ku aikasemmi. En ees vielä tiiä millon se alkaa, mut se mihin se päättyy on jo selvillä. Nimittäi syyskuun puolivälissä mua oottelee Espanjan Pyreneitten rinteillä 45 kivistä kilometriä. Hiphei! Ohjelmaan siis merkitty Ultra Pirineu -niminen koitos poluilla ja siitä tulee salettii taas silkkaa nautintoa! Kaippa tässä pitänee vielä muutaman kerran käyä lenkilläki ennen sitä, ni jaksaa taas tulla hihkuen maalii.

IMG_4152%20%28kopio%29.jpg

Kävin tossa yks päivä vipeltämässä sprintti cupissa ja siinä ei paljo tasa-arvo auttanu, kun kisperi jätettii toiseks viimeseks! hahahahaa

Noniin, moi!