Terve vaan täältä Jyväskylän kulttuurimaisemista.
Vihdoin viimein kispenkin kotona toimii intternet. On se saatana kun nykyaikana intternetin toimitusaika on vittusoikoon KAKS viikkoo, ihan ku jossai tuonelan kivikaudella. Täällä sitte istut kone päällä ja töpselit seinässä toista viikkoo oottamassa, et joku jamppa kävis viimein tuolla kellarissa painamassa jotai namiskaa.
Sillälailla. Tää on sitä tuulennopeaa nykyaikaa!

Nojuu mutta kipseli oli tässä hieman huonona hetken ja voisinkin nyt lanseerata markkinoille huippu tehokkaan Noro-dietin! Tässä viimein laihutuskuuri, jossa ei todellakaa tartte laskea kaloreita, tai mennä hikipäässä juoksemaan mihinkää. Senkus hankkii tartunnan ja makaa peiton alla, ämpäri kainalossa, pari päivää, ni tsimzalaPim! 2,5kg elopainosta katoaa taivaantuuliin!
Ei oo muute näi rimpulaa kispeä nähty vuos kausiin.

Se mikä tässä nyt vituttaa, on tuo talven loppuminen tältä talvelta. Kerkesin het 5 kertaa hiihtämään (omalla laiskottelulla ei siis tietenkään oo mitään tekemistä tuon lukeman kanssa) ja nyt on ladut piloilla.
No toisaalta ei mee kauaa ku voi kaivella rullaluistimet esiin, ei tartte ku harjata kadut enää.
En muista oonko kehunukki jo, kun oon siinä rullaluistelussa oikee ekspertti! Ehkä tänä kesänä jo voisin opetella viimein jarruttamaan. Taino, tärkeintähän on kuitenki vaa päästä täysillä eteenpäi, ni missä välissä siinä ny ehtis sit jarruttelee.

Mutta nyt ulos haistelemaan ihastuttavia kevättuulia. Heihei.