Kis kis kispe, ootko muistanu käyä lenkillä!

No tuota! En oo muistanu ainakaa raportoida asiasta aikoihi. Ja se taas johtuu siitä, ettei oo paljo ollu raportoitavaa. Elokuussa, kun kaikki alko mennä aivan perseellee, eikä kulkenu yhtää, ni laitoin pillit pussii ja lopetin lenkillä käymisen. Ja ei se lenkillä käynti oikei iha hirveesti maistunu syyskuussakaa (kävin sentää jossai kisoissa!). No onneks nyt on lokakuu ja yli(vai ali?)menokaudet juhlittu ja ulkoileminenki alkaa taas maistumaan.

 

IMG_71232.jpg

Yhteenvetona todettakoon urheilun saralta seuraavat aikaansaannokset:

Heinäkuu: 43 h 
Elokuu: 22 h 
Syyskuu: 26 h 
Lokakuu: 37 h (ja vielä viikko jälellä!)

Aikkuu%20327.jpg
Kurko Cupissa meno on kun Jukolassa, männä viikollaki toista sataa yömetsän hirvee rynni matkaan!

IMG_7221.jpg
Pitkästä aikaa oikei retkellä! Vuorossa Isojärven kansallispuisto

No sitten telkkarin äärelle! Oon tässä hiihtolajien maailmancupin alkua ootellessa alkanu jostain syystä seuraamaan telkkarista yhtä melko älyvapaata ohjelmaa. Nimittäi sitä Vain Elämää -laulusarjaa, joka tulee aina perjantaiehtoolla. En oikei tiiä miks sitä katon, kun en varsinaisesti pidä kenenkään sarjassa esiintyvän taitelijan musiikista. (ja etenkin se Virve Rosti on aivan sietämättömän kuulonen! Sillon kun joikuvuoro alkaa, pitää laittaa äänettömälle, tai lähtee pakastimelle hakemaa jätskiä!). No nii, aloin tuossa ykspäivä Vaajakosken takamaastoissa tepsutellessani pohtimaa, et mimmonen olis oikei semmone tähtikattaus, et kenet haluis siihe ohjelmaa enskaudelle! Ni tässä mun toivelista:

  • Jouni Hynynen: Hynynen esittäis kaikki Katrihelenan piisit yhellä ja samalla Kotiteollisuus-poljennolla
  • Marko Annala: haluaisin etenkin kuulla herra Annalan vetävän TikTakin "Tänä yönä taivaaseen"
  • Aki Tykki: tältä mieheltä haluaisin kuulla tulkinnan Mokoman "Mene ja tiedä" piisistä
  • Sini Sapotaagi: en haluais kuulla Siniltä mitään, mutta toivoisin kaikkien yllämainittujen versiota "Levikset repee"

Ja sitte päivisin, kun olis sitä hupsua yhdessä tekemis-ohjelmaa, ni herrat joisivat saunan terassilla kaljaa. Koko päivän.