Moi, aattelinki viihdyttää just sua ja tehä semmosen hienon "viikko tähtiblogaaja-kispen seurassa" tyylisen katsauksen tältä viikolta. Tiiät varmaa, semmone et maanantaina olin siellä sen yhen hippulan ja vinkulan lanseerauksessa ja join skumppaa ja söin cupkeikkejä. Ja tiistaina kinkkulan kaivoo kaadettii vettä, ni mut olit kutsuttu sitä ihailee. Ja keskiviikkona sitte oli jotai muuta hienoa. Ja sillälailla, jyy nou!

No mites se todellisuus sitte meni? Ni tällei:

Maanantaina: 
Aamulla kävin salilla vähän voimailemassa. Harjottelin tempausta ja valakyykkäämistä ja sen semmosta. Sitte menin konttorille napsuttelemaan tietokonetta. Lounaaks söin lohisoppaa, se oli hyvää! Sitte laitoin pillit pussii ja aattelin siinä joutessani sauvoo samantei lenkin ja siellä meni 2.15h. Ja sitte makasin loppu ehtoon sohvalla, muistaakseni lämmitin taloaki - takkaan tulet ja silläviisii. Pohdin, et tästähä vois tulla iha hyvä urheiluviikko ja suunnittelin vähä lenkkiagendaa tuleville päiville, ku piti lähtee kaiken lisäks ke-to isolle kirkolle asti hoitelemaa pisneksiä.

Tiistaina:
Heräsin aamulla ja kurkku oli iha saatanan kipee. Empä sitte lähtenykkää lenkille. Enkä töihi. Makasin sohvalla ja siellä vähä napsuttelin tietsikkaa. Ja nukuin parin tunnin päikkärit. Ja kuolasin tyynylle. Sitte laitoin takkaan tulet. Ja katoin netfliksiä.

Keskiviikko:
Tässä oli tosiaa tarkotus aamutuimaa lähtee sinne tsadii. Nukuin yön todella makosasti tunnin pätkissä ja siinä pysty seuraamaa olotilan kehitystä iha reaaliajassa. Ja siinä aamuviitosen korvilla se oli niin perseestä, ettei paljo tarvinu enää arpoo lähtemisten kanssa. Peruin kaikki palaverit ja nukuin kolmen tunnin päikkärit. Ja saatoin lämmitellä taloaki. Ja kattoo netfliksiä. Sitä paitsi oli kispen nimipäivä!

Torstai:
Selkeää kehitystä, nukuin peräti kolmen tunnin pätkissä yön ja töristelin nenää. Hengittäminen oli yllättävän haastavaa ja suusta valu runsaasti kuolaa tyynylle. Jostain syystä pysyin hereillä kokopäivän, enkä tarttenu päikkäreitä laisinkaa! Voittaja-ainesta. Niimpä pakkasin pakaasit valmiiks seuraavaa aamua varte.

Perjantai:
Näin koko yön unia, että olin kapinen nääntyny koira. Hahaha. Ilmeisesti olotila välittyy suoraan alitajuntaan. Sitte eiku sukset ja monot autoon ja keula kohti pohjosta. Samahan se on kapisen koiran nuokkua pelkääjän paikalla, ku sohva ei liiku mihinkää. Ja olihan se taas vaa nii ykköstä päästä tunturiin. Ja arvaat ehkä mihin tunturiin! No Pyhälle tietty, uuujeee <3

Lauantai:
Onneks tälle päivälle oli jo etukätee luvattu ves'sadetta, joten iha kauheen vaikee rasti ei ollu pysytellä soffalla ja kattella hiihtokisoja telkkarista. Jospa tästä dengue-kuumeesta vielä tokenis elävien kirjoihi lähipäivinä, ni pääsee ladulle!

IMG_2757.jpg
Tällä viisii meen lykkimää het, kun tokenen! (tää on viime talven lumia tää!)

Aika jännittävä viikko, vaikka itte sanonki! 

Sitte mun pitiki vielä kertoo mitä mieltä oon sarjayrittäjistä. Ku nykyisinhä kaikkien pitää olla trendikkäitä ja vauhdikkaita start up pöhisijöitä ja nelistää tuolla pitkin maailmaa vinkumassa muitten rahoja poltettavaks johonki aivan puoliälysii ja muutenki täysin tarpeettomien sovelluksien kehittämiseks. Ni sitte tässä joukossa niitä kaikkei kovimpia kingejä on tietty sarjayrittäjät! Et se on oikei semmone kruunu päälaella, ku on vähintää kolme firmaa kerinny perustaa!
Se mitä en oikei ymmärrä on se pousailu ja elvistely sillä, et mullapa onki ollu jo ainaski kolme ihan paskaa ideaa, joista ei tullu hevon helvettiä. Et se ei oo mitää, jos sulla on vaa yks pisnesidea ja se sattuu kaiken lisäks olemaa semmone et sillä saa elätettyä ittensä. Ja kaiken lisäks sen toteuttamisee ei tarvi polttaa kenenkää muun rahoja. Koska sarjayrittämine (eli jatkuva paskojen ideoiden keksimine) on hienompaa!

No on tässä yrittäjän arjessa kuitenki jotai hienoo. Ei nimittäi tarttenu ilmottaa pomolle, etten tuu tällä enkä ens viikolla töihi! hahahaa 

heihei!
t. kisperi