Heikunkeikun.
Jo on taas pikkusen kiirettä pidelly. Eihä tässä ehi ollenkaa kirjottaa kaikkia helvetin tärkeitä ajatuksiaan intternettii, ku pitää nii kovasti opiskella ja olla olevinaa vitun touhukas noin muutenki.
No mutta iha ens alkuun voisinki mainita syysmyrskeestä, joka tässä taannoin täällä viikolla puhals Jyväskylän poikki. Sitte meni tietty sähköt poikki (tosin minen mitää huomannu, ku nukuin) ni siitäpä oliki jo sitte yks nimimerkki Valopää kirjotellu lehtee, ku oli Forttumilla nii huonoa palvelua. Etku hän oli soittanu sinne neuvontaa ja sitte oli ollu linjoilla pikkuse ruuhkaa (ku kaikki muutki saatanan taliaivot pimputeli sinne) ja hän oli joutunu kuuntelee vastaajaa, joka kehotti menemää nettii kattomaa niitä sähkönhintoja.
Ja eihä hän mitää sähkönhintaa halunnu tietää (eikä nettikää toiminu, ku oli sähköt poikki) vaan tietenki hän olis tiedustellu, että koskas ne sähköt taas yhistetää?
Voivittu että. Eiköhä ne sähköt yhistetä just sillo, ku ne voidaa taas yhistää. Että kyllä sen sitte huomaa taas itse kukin, ku valot syttyy. Ei se sillä soittelulla saatanasoikoo muutu yhtää mihinkää.

No mutta tänä samaisena yönä koettiin myös muita eksoottisia hetkiä. Isä kerto, että oli heränny tuolla Kortepohjassa semmoseen maailman lopun rysäykseen ja oli sitte menny kattomaan, että mitä helevettiä oikei tapahtuu. Ni sielläpä oli ikkunat kaatunu sisälle (kun ovat mallia, joissa sarana on alareunassa) ja tietenki suoraa telkkarin päälle. Telkkari meni molemmista ruuduista läpi ja pokiin ei kuulemma jääny yhtää lasia kiinni, ku kaikki oli räjähtäny sinne pitkin huonetta. Oli kuulemma ollu aika juhlava hetki siinä keskellä yötä, ku vettä sato vaakasuoraan sisälle.

No mutta sitten toiseen aihepiiriin.Voj hiphei! Varasinki ittelleni mökin Sallasta viikoks ennen joulua ja eiku sinne vaa hiihtelemää pitkin mettiä ja mököttämään yksin kynttilänvaloon. Voiko olla mitään hienompaa? Oon seurannu jo silmä kovana webkamia ja kyllä vaan! Maa on jo valkosena Sallassakin. Joulu sitten meneekin Pyhällä, niin saa kaipaamansa Lappi annoksen, ainaki hetkeks.

Sitten täytyy kertoa, kun kävin elokuvissa. Elokuvissa käyminenhä on yleisesti ottaen iha perseestä. Ku siellä tulee aina pissihätä ja alkaa pitkästyttämään puolen tunnin kohalla. Ja sit pitää vaa olla ja kiemurrella se loppuaika ja toivoa et se loppuis mahollisimman pian. No mutta tällä kertaa vuorossa oli siis Jameksen uusimmat seikkailut. Varoituksena, nyt seuraa juonipaljastus! Leffasta oli nimittäi unohtunu juoni kokonaa. Kuulemma se niinku jatku edellisestä jaksosta, mutta mistä helvetistä sitä ny muistais mitä siinä edellisessä oli tapahtunu? Ootimpa sitte se puoltoista tuntia, että juoni alkais ja sit alko peloottaa että ei saatana, jos se nyt alkaa, ni emmää jaksa täällä enää istua. No sit se loppukin jo. Olipa siis hyvä leffa!

Jos muuten joku sattu kattomaa tänää Levin mäkilaskukisaa, ni saatto nähdä ruotsalaisen naislaskijan, jolla on aina ollukki kautta aikain isoin perse. Niin voi HYVÄ JUMALA minkä kokonen se tänä talvena onkaan. P.Kalander sen osuvasti toteskin: "Pärsson on aika jämäkässä kunnossa, saas nähä miten se mahtuu tonne pujottelukeppien väliin"
hahahahahah

Mutta yks, joka todellakin mahtuu keppien väliin ja ansaitsee asiasta kunniamaininnan on uimaritähti H-M Seppälä. Voi hyvä jumala tätä kroppaa, tästä annan kympin!