Nojuu, nyt on sitte tullu aika koko maailman sirotella päällensä tuhkaa. Ja sitte tästä luonnonilmiöstä pitääki vallan nerokkaasti raportoida kaikessa mediassa. Otetaampa ensin tää globaalikatsaus. Eli kun tuhkaa on ilmatila täynnä niin Helsinki-Vantaalla, ku Kööpenhaminassa, Nyy Jorkissa ja Myntsenissä. Ni sit pitää tehä tietenki reportteja kaikista näistä paikoista, et MITENKÄ SIELLÄ MENEE? Ja voivittu aukeema kaupalla reportoidaan, ku nyyjorkin takseilla ei oo kentälle asiakkaita. Eikä muute Kööpenhaminassakaan. Mitenkäs Saksassa, ai sama tilanne? No tehdään vielä syvähaastattelu Vantaan tolpalla nuokuvasta Keijosta! Onko ollu kyytejä? Ai ei. 

No mitenkä sitte kaikilla niillä polosilla, jotka jäi mottii sinne Lantsarootelle, tai vielä pahempaa: Helsinkiin! (hui, mitä ne taas meistä ajattelee, ku niitten on pakko jäädä Suomeen??) Ni voivittu, näköjää matkalle lähetää silläviisii että rahat mitotetaan loppuvaksi täsmälleen sillon ku paluulennon pitäs lähtee. Et sitte ku ei päästä ilmaan, ni siellä itketää ja mökötetää kentällä, et ANTAKAA MEILLE RUOKAA! Voivittu, sitä saa kaupasta. Ja ku ei oo kuulemma rahaa, ni millä saatanalla nää ihmiset oli aatellu sitte kotonaa selvityä hengissä? Jos loman piti päättyä lauantaina, ni eiköhä se oo jokaisen ite ruokansa sunnuntaina maksettava, oli sitte kotona tai ei.

Ja jos nyt kerran on pakotettu viettämään muutama ylimääränen hetki siellä jossain matkakohteessa, ni miten se aika kannattaa hyödyntää? Pitäskö vaikka mennä uimaan tai kattomaa nähtävyyksiä? Ni ei tietenkää, vaa parempi on mennä lentokentälle itkemää ja antamaa sydäntä särkeviä lausuntoja medialle. Hahhahaha, Hesarissa ykski sankari kerto, ku oli pitäny oikei lentoyhtiön kanssa hirmu riidellä, et oli saanu keksiä ja vettä. Hahahahah voivittu. Kyllä niistä jo kannattaaki! 

Nomutta sitte paljo hauskempii aiheisiin! Avasin viikonloppuna suunnistuskisakauden ja sehän oli oikei parasta. Salossa on jo ihan sulat mettät, ni siellä oli hyvä pinkoa. Virittelin sunnuntain kisaan oikei vedonlyönnin viimeseltä rastilta maaliin ja hävinnyt tarjoaa kaffit kisaravintelissa. Ni jumalauta määhä sen hävisin, vaikka kuinka kipitin (haluaisin korostaa, että tämmösen 70-kilosen ruhon siirtely aavistuksen mutasella pellolla kolmen vartin kisan päätteeks on nimenomaan sitä kipittämistä). Hahah, ni lopulta voittaja joutu tarjoamaan ittelleen ja mulle ne kahvit, koska mulla ei ollu rahaa. haha.

Oon myös vihdoin saanu työmatkapyöräilyn auki, kun sain lopultaki fillarin toimitettua Jyväskylästä tänne Esbooseen. Ja jo vain on parasta painaltaa menemää, ei paljo tarvi ootella junia tahi busseja. Voisha sitä tietty asua vähä lähempänäki offisea, mutta aika joutusaan se 9,4km suuntaansa taittuu, ku polkee tarpeeks reilusti. Tulin muute kotio tänää vähä uutta mettäreittiä ja läppäri senku ilosesti kolis tarakalla, hahaha varmaa aamulla on sitte kätevä asiakkaan luona ihmetellä miksei kone toimi.

Nyt meen juomaa vähä kahvia, tiiä vaikka lähtisin vielä kurvailemaa ku aurinkoki paistaa. Katotaampa ny kuitenki loppuu vaikka viime viikkoset suoritukset, liikunnan sekä kuntoilun saralla.

VKO 15
Ma: Puntti 0.50h
Ti: Pyöräily 1.00h + suunnistus 0.45h
Ke: Puntti 0.50h
To: Pyöräily 1.00h
Pe: Puntti 0.40h
La: Suunnistus 0.45h + verryttelyt 0.20h
Su: Suunnistus 0.45h + verryttely 0.15h    Yht. 7.10h (jos nyt laskin oikei)

Heippa!