Titityy!
Jovain on ollu parasta olla kesälomalla. Jos kohta hieman on tainnu olla hiki sillon tällön, mut huihai! Eiku molskimaa vaa lähimpää järvee. Kesän (ja etenki sen, että voi aamupäivisin mennä lenkille) kunniaks on tullu hieman myös urheiltua. Kolmen tunnin sauvarinteet ja muut seikkailut ja juoksut onki luonu jo reitee ja selkää tyylikkäät ruskeat raidat, koska mikää ei oo sen parempaa ku kesäkuumalla pistellä lyhkäsissä sortseissa ja ilman paitaa pitkin maita ja mantuja, voiettä!

Oon myös ajellu vähä autolla Kainuuseen ja Pirkanmaalle ja sillälailla. Ja autossa tietty aina pitää kuunnella radioo. Ja oon tainnu tätä jo joskus aiemminki manata, mut on se nyt jumalauta ku nykysi radiossa se ohjelmien perustaso on sitä "soitelkaa hei kaikki tänne ja kertokaa mitä teille kuuluu!" ja voivittu "KUKA SIELLÄ!". Saatana sentää sekö on sitä radiotoimittamista? Aahhahahaha niiijja jollai nuorisokanavalla on aamusin toimittelemassa aamupojat. Hahahah voivittu, jotai lähempänä nelikymppisiä äijiä siellä sitte istuu tietämässä nuorison menoista. 

Nomutta, sitte päivän polttavii uutisii. Tossa ykspäivä oli lehessä juttua ihmepelastumisesta, ku joku koiranpentu oli tippunu veneen kyydistä meree. Ja sitte sitä, voi saatanan saatana sentää siellä pelastettii helikopterilla. Siis voivittu, helikopterilla. Pintapelastajat sen kävi pinnan alta poimimassa kyytii ja sit roottorit vilkkuen kyyditettii se johonki pieneläin-hengenpelastusosastolle pletkuihi. Ja sit ihmetellää ku ei ilmarit ja patet pysy ilmassa. Eikai sitä nyt saatana rahaa riitä ihmisten lennättämiseen kolaripaikalta, ku pitää olla siellä saaristossa onkimassa koiria. Tää on just vittusoikoo tätä, että nykysi jotai vitun gekkoja ja jalasta kiinnijääneitä joutsenia pelastetaa ku mitäki kuninkaallisia, mahtaa iha pikkuse palomiehiäki vituttaa hakee niiitä miukuja koivunlatvasta (tosin ymmärtääkseni ne lähinnä hyödyntää nää tilanteet niitten tikasautojen testaukseen?). Vaikka eläimet onki kivoja ni ne on vittusoikoo silti eläimiä. Jos eläin meinaa kuolla, ni sitte meinaa, voivoi. 

Nomutta sitten ilosempii aihepiireihi! Huomenna nimittäi onki aika lähtee maailmalle, tai sanoisko oikei Eurooppaa! (voivittu on muute nerokasta sanoa lähtevänsä matkalle Eurooppaan, pitäskö aina myös sanoa lähtevänsä matkalle Suomee ku menee Jyväskylää?) 
Tälläkertaa matkakohteeks valikoitu Nizza, joka on siis siellä jossai Ranskan ja Italian rajamailla, jonkin eksoottisen meristön äärellä. Siinä hollilla on myös Monako ja sinnehä pitää tietenki mennä polttamaa omaisuutensa kasinolle ja sen jälkee ajella Alpertin ja Kimin kanssa huvipurrella. Ja kun matkalle on menossa, ni nykyajan tyyliinhä kuuluu, että katotaa netistä mitä muut ihmiset on sanonu kyseisestä matkakohteesta. No mitäpä Nitsasta (tai Parseloonasta/Lontoosta/Muoniosta tai iha mistä tahansa paikasta tai hotelista) onkaan matkailijat olleet mieltä?

Matkailija A: Nitsassa (tai iha missä tahansa) oli hauskaa! Aurinko paisto ja oli halpaa ja kivaa ja syötii paljo nakkia ja jätskiä!

Matkailija B: Nitsassa (tai edellee iha missä tahansa) oli ihan kauheeta. Koiranpaskaa joka paikassa ja ihmiset töykeitä ja liian kuuma. Hotellissa oli hirmu pieni huone ja telkkarissaki näky vaan 6 kanavaa ja kauheen kallista. Rannalla oli liian paljo hiekkaa ja sit iha ällöttävää ku kaikki makso!!!! Kukaan ei osannu suomee ja muutenki oli iha hirveetä! En mee enää ikinä!!

Matkailija C: Hei kandee mennä siihe kahvilaa (tai iha mihi vittuu tahansa) joka on siinä tuomiokirkon niinku takana, sitä katua jossa on vihreet markiisit ni sitte siitä kolmannesta risteyksestä oikeelle (tai oliko se vasemmalle) ja sitte siitä pari sataa metriä!!! Sen nimi on Café tai jotai semmosta ja siellä oli tosi hyvää kahvia!!!

Näiden nerokkaiden mielipiteiden siivittämänä onki siis hyvä lähtee matkaan, eiku pon vojaats!