Voi mahtavuutta!

Viikonloppuna Himokselle saapuu maailman kaikkeuden eniten paras ja eniten suurin suosikki ikinä: KARI TRAA!

1231561.jpg

Jos joku ei tienny, niin tää nainen on freestylen olympiavoittaja sooltleiksitin kisoista 2002 sekä nelinkertanen maailman mestari sitä ympäröiviltä vuosilta. Muunki värisiä olympia- ja MM-mitaleja on myös vaikka suomalaisille jakaa. Tätänykyä Kari heiluttaa oman tsiksi-joukkueensa ruoria ja ohessa pukkaa markkinoille kuuleja vaatteita.

Lauantaina suunta siis kohti Jämsää. Hiphej!

Mutta nyt kun tähä alppiteemaan pääsin, ni voisinki samalla kommentoida alan henkilöitä. Otetaas ensi kisastudio. Kolmosen naisten alppihiihtokisojen kommentaatorikoppiin on pari vuotta sitte pestattu entine maajoukkuelaskija. Tää hirmu tunnettu alppitähti oli tyypilline Hiihtoliiton rahojen hassaaja ja ns. periksiantamaton luonne, eli nainen kiers kisoja voivittu vaikka kuinka monta vuotta ja reenas enemmä ku kukaan muu yhteensä ja uran paras saavutus oli just joku sija 10 yhessä mc-osakisassa ja muullon sijat oli siellä kahenkympin toisella puolen. Toiset ymmärtää lopettaa jo paljo aikasemmi.

Noniin siis tää ex-alppitähti kommentoi sitte nykynaisten kisoja ja siellä pitää muistaa voivittu joka välissä mainita, et joo sillon ku mä laskin, ni sillon Tanja ei pärjänny noin hyvin ja mää kun tunnen ton Marlies Schildtin nii se sano tänä aamuna että..

Nomutta se on kuitenki lasten tasoa verrattuna Suomen mulkuimpaa alppisankariin, koodinimi Palle K. Tää mies on iha ylivertane pousailemaa omilla vitunmoisilla meriiteillää ja paremmuudellaa. Ennen kisoja ku kysytää että mitä luulet, luistaako sukset, ni Palle muistaa mainita, et hänhän on täällä jo kerran aikasemmi voittanu. Ja ku kisa päättyy ulosajoon ja kysytään että nuijiiko, ni Palle kertoo et no siis ku keppi osu pleksii, mut hän on kuitenki eniten paras ja sitä paitsi voittanu tällä kaudella jo pari kisaa.

Sillälailla. Päätän alppikatsauksen tähän.