No arvaappa mikä nyt riepoo. Ni se että nykysin ei saa lukee plokeja rauhassa, vaa niihi liittyy kaikkee iha saatanan vammasta tekemistä. Joista aattelin kertoo mielipiteeni seuraavaks.

Osallistu arvontaan! Voi vittu arvontaan, jossa voi voittaa jonkun nerokkaan "sponsorin" hehkeitä tuotteita. Ja arvontaha toimii sillä viisii, et ensin pitää mennä feisbuukkii ja jotenki julkisesti toitottaa että meikäpoika kauheesti tykkää Keijon Mehukeitoista!! Ja sitte mieluusti vielä otetaa itsestä kuva, jossa ollaa jotenki vinhasti sen tuotteen seurassa ja tykätää entistä enemmä. Ja sitte pitää laittaa omaa plokii (tai mihi vittuu lie) linkki, että täällä mää mainostan nyt sitä vitun roinaa, jota toivon mukaan voitan purkillisen jostain tuonelan blogin arvonnasta. Ja sitte jengi vielä tekee tuota ilmeisen innoissaa, jollon sponssi saa sen lahjottamansa purkillisen vastineeks näkyvyyttä joka toisen taliaivon some-viestinnässä. Nerokasta.

Kampanja! Että jos et vielä saanu äsken tarpeekses, ni nyt saat synergia-hoitoa ja legojen valkasua -5% hinnasta, ku meet tonne mun sponssin sivuille ja tilaat sieltä jotai iha paskaa yli satasella, kirjota vaa siihe tilauslokeroon koodi "kispen ploki"!

Ja sitte olis give-away! Löysin tuolta kaapista käyttämättömän sateenvarjon / luomivärin / sukat ja nyt on aika muistaa plokin lukijoita! Kirjoittakaapas ny sitte kiivaasti tuonne kommenttiosastolle, et mikä on teidän paras muisto tästä plokista tai voivittu keitittekö aamulla kahvit. Ni mää sitte käytän kolme tuntia järjestämällä arvonnan (jossa nimet kirjotetaa lapuille ja sitte ne laitetaa pipoo ja tuo meiän vekkuli Ville-poika sitte toimii onnettarena!)  kaikkien kommentoijien kesken. Ja sitte vielä lähetän sitä saatanan roinaa jollekki onnekkaalle lukijalle!

Tänään söin ruokaa! Joo, jos ei muuten lukijat uskois, ni kaikki ruuat on dokumentoitava ja ikuistettava päivittäi blokii, et tänään söin aamulla kaurapuuroo, tässäpä kuva lautasesta. Ja sitte join kahvia. Tässäpä kuva kupista. Sitten soittikin kakkakello, tässäpä kuva siitäki. Ja lounaalla söin taas lisää ruokaa, kas näin.

IMG_0495-normal.jpg

Niija sit jos ei oo mitää asiaa, ni ei suinkaa ymmärretä olla hiljaa, vaan tehdään kymmenen huiman jännittävää paljastusta itsestä! Ja sitte ku neki on tehty, ni pyydetää lukijat apuu. Et hei nyt voitte kysyy kaikkee imbesilliä musta ja sitte mää teen niistä oman postauksen, jossa vastailen!! Ei saatana.

Ei saatana, totta tosiaa. Nyt kun meette ja kirjotatte taivaalle semmosella sauhulla I LAV KISPE ni mää voin lähettää teille vähän käytetyt suunnistussukat!

http://www.kolumbus.fi/~g603136/xpilot/naytoslennot/bin/images/small/eaDSC_6665.jpg

Rakkain terveisin koo ii äs pee ee