Voi jeejeejee.
Ootteki varmaa ihmetelly että missä saatanassa se kispe o, ku ei mitää kuulu. Ni täällänäi! Onki ollu vähä kiire, ku piti alkaa tilailemaan lippuja maitojunaan! Ja kyllä, se juna ei vie mihin tahansa, vaan paradiisiin, eli Jyväskylään <3.

Voiettä, voiko olla mitää parempaa ku ottaa maalline omaisuutensa kainaloo ja lähtee takas kotio? Voiveikkoset. Jos joku nyt vielä muistaa, ni ei se Espooseen muutto vuodenvaihteessa mikää unelmien täyttymys ollu ja johan sitä on jo nii kärsinykki, että korkee aika muuttaa pois. Mutta koska oon tämmöne ovela kettu, ni petasin tietty tän homman vaivihkaa valmiiks. Kahmin töissä ittelleni semmosia hattuja, että nyt ne ei enää viiti pistää mua pihallekaan. Joten voin sitte vaa ilosesti tehä töitä Jyväskylästä käsin. Eikös oo hienoo?

Ja se paras juttuha tässä muutossa on se, että pääsee takas kotilenkkipoluille. Täällä voi vetää takaovella lenkkarit jalkaa ja eiku polku alle. Voivitu että Espoossa riepo se pyöräteillä juoksu. Tai olis rieponu, jos sinne olis viittiny mennä. Oon nyt viikossa juossu varmaa enemmän kilsoja, kun koko syksynä Espoossa.

Sehän tässä kotiinpaluussa on tosin perseestä, että tuoreilla silmillä huomaa kaikenlaisia asioita, joille ilosesti ummisti silmänsä aiemmin asuessaan. Eli nyt saa sitte jonnin aikaa hiippailla hiomapöllyn ja maalihuurujen seassa (oon muuten taas kehitelly mielessäni jotai taideteosta, jonka tuota pikaa meinaan sutia seinälle. Kauan eläköön omat seinät, joihin saa maalata iha mitä tykkää!).  

Ja kun aloin kehumaa (ja kun ei ollu mitää oikeeta asiaa) ni otetaampa ote tän viikon urheilurintamalle.

Ma: Juoksu 1.15h
Ti: Juoksu 1.10h
Ke: -
To: Juoksu 2.00h
Pe: Kahvakuula 0.50h
La: Juoksu 1.10h
Su: Vaellus 2.20h      Yht. 8.45

 

PS. Ainii, sitte piti vielä mainostamani, kun meiä mummon lähellä Metsäkylässä on varsin mahtava leipomo-mjyymälä! Se on nimittäi aina auki ja sieltä vaa hyllystä ottaa mitä vehnästä tekee mieli ja rahat laitetaa luukusta! Siellä o oikei taskulaskin, ni voi ynnäillä et paljon kolikoita pitää tiputella. Ja samasta luukusta voi myös jättää terveiset ja vaikka juhlakaakkutilaukset (ennen klo 17, toimitus seuraavana aamuna). Siellä pitää aina poiketa, jos vaikka pullaa tekis mieli!