Hilirimpsis,
kotiin on löydetty Norjanmaasta ja lieneekin taas perinteisen matkaraportin paikka.
Matkalla koettiin ties mitä, kuten laivakakka (la-ka), tunturikakka (tu-ka) ja laivapano (la-pa).

394319.jpg

Matkan 3 ensimmäistä päivää vietettiin kuitenkin sukset suhien Hafjellissa ja Skeikampenissa. Se oli taas silkkaa hienoutta, kuten pitääkin.
Keli oli morsius ja luntakin riittävästi.

Tämän jälkeen vuorossa oli Oslo. Matkaeväänä toimineet kaliasalkut ja Minttuviina takasivat iloisen vastaanoton. Pian saapumisen jälkeen tilanne riistäytyikin jälleen tutusti hallinnasta.
Illan suunnitelma oli seuraava: kotihipat 5min kävelymatkan päässä bussipysäkiltä.
Illan toteutus oli seuraava: hevostallidanssit 30min kävelymatkan päässä bussipysäkiltä 25 asteen pakkasessa.
394324.jpg

Onneks oli omat musiikit mukana, niin saatiin kuitenkin melkosen villit jamit pystyyn.
Paikalla olleet teininuorison edustajat ilahtuivat tietenkin suunnattomasti hippojen luonteen muuttuessa tsastin timperleik -henkisistä kuulisteiluista mustalais-punkrok kansantansseiksi.
Farkutkin repes kahdesta kohtaa ja kotimatkalla taksin takapaksista löytyi kesken matkaa ylimääräinen, tuntematon matkaaja.
Ei ollenkaan paska suoritus.

No mutta sitten rapulista toivuttuamme oli vuorossa rahan polttoa isolla ärrällä ja peellä. Ostoskoriin päätyi mm.uus Norrønan takki ja muuta saatanan kallista ja hienoa.

Kotimatkalla joutui taas kärsimään ruotsalaisesta kekseliäisyydestä. Useemmallakin huoltoasemalla oli miesten ja naisten vessa saman oven takana. Hyvittu kuka nainen haluaa käyä miesten vessassa? Miehethän kusee roiskii pitkin poikin ja muutenki siellä haisee iha karseelle. Hyi saatana.

Mutta tää vessakokemus oli vielä pientä, sen rinnalla, mitä oli tarjolla laivalla.
Kas kun tuolla ruotsinlaivoilla ei enää niin öykkäröikkää Suomen edustajat, vaan ne laivat on iha pullollaan venäläisiä. Ja voi vittu mimmosia kristuksen kuvotuksia suurin osa niistä olikaan.
Yritä siellä sitten seisovasta pöydästä lapioida ittelles ruokaa, kun ympärillä etuilee joka suunnasta isoja ja pieniä venakkoja, joilla ei oo minkään sortin käytöstapoja. Harastui vaan.
Sieltä sorkitaan ja kaivellaan ja tunkeillaan ja mölistään, ku jossai vitun kirpputorilla.
Ja sit tottakai pitää vielä tuprutella sitä sikaria joka aulassa ja käytävässä. Ja sen lisäks vielä haista niin saatanan pahalle.
Sillä lailla.

Noniin mutta huomenna onkin aika pakata sukset taas Kliioon ja karauttaa Tahkolle. Sielläpä sitten on ohjelmassa jos ei leikkaavaa käännöstä, niin ainakin leikattua konjakkia.
Heihei.