Noniin heipähei vaan ja voivittu.
Saatana kun ne Metallikatkaa yhtää mieti, et koska Suomeen kandee keikalle tulla. Ni eiku laitetaa vaan se keikka Ilosaaren kanssa samaan aikaan.
Sillälailla.
Ilosaaressa on sentää HIM ja se on maailman luokan pändi ja ne ymmärtää tulla sillon ja sinne, ku pitääki (tietty pitää eka käyä vähä Vesan synttäreillä Tuurissa).

Nonii, mutta huomenna sitte alkaaki kauden kohokohta, eli Sapporon MM-hiihdot. Oonkin jo viritelly vuorokausirytmiä siihe aikasen madon suuntaan. Siellä alkaa kisat kivasti jo aamuseiskalta, ni ei tartte kokopäivää ootella, et kuka voittaa.
Kyllä Kuitunen vie, se on mun suasikki!

Kävin ittekki hakemassa vähä kisatunnelmaa jo ladulta. Ai saatana ku oli kylmä, mut eipä ollu pidon kanssa ainakaa minkään sortin ongelmia. Lenkkarit jalassa sen sijaan tuli eilen heitettyä kauden ekat lipat.
Tärkeintähän talvella kaatumisessa on se tyyli. Eli kaatuminen tulee suorittaa suoraan jommallekummalle kyljelle ja mieluiten sen verran lennokkaasti, että kerkee ilmassa vetää ittensä jo vaakasuoraan.
Sit kuten aina, pitää nousta ja jatkaa matkaa salamanlailla, niinku ei olis maissa käytykkää. Ja lumet puistellaan ja vahingot kartotetaan vasta kulman takana, ettei kukaan nää.

Yks mitä en oo oikei vieläkää oivaltanu, on nää yltiö kuulit ihmiset, joiden trendikkääseen asuun ei sovi pipo, vaikka olis kuinka saatanan kylmä. Sit tuolla mennää korvat valkosena ja aivot kohmeessa.
Onneks itte kuuluu siihen ihmislahkoon, josta on melko trendikästä pitää pipoa ihan ympäri vuoden, ni ei oo tarvinu palella.

Mutta ainii löysinkin sitten kämpän ittelleni Jyväskylästä. Se mikä tässä asunnossa on parasta, on se että äiti asuu samassa rapussa! Voijeejee!
Hiemanko sitten yöllä hiippailen aina hillopurkille.
Tupareita vietetään sitten tuotapikaa, että alkakaahan siellä Keski-Suomessa jo ihmiset kampaamaan tukkaanne!

Näihin kuviin. Näihin tunnelmiin.