Noniin hiphei!
Jäikin vähän kaivelemaan kun dippatyön nimestä puuttuu termit management ja business. Ni ens syksynä palaanki taas koulun penkille ja tällä kertaa ohjelmassa on kauppatieteiden mestarin opinnot tuolla paikallisella yliopistolla. Kyseessä on tämmöne 2-vuotinen Masters' Degree ja kuulinki jo eräältä alan harrastajalta (nim. kesäkissa) että tommoset kaksvuotiset maisteriopinnot voi kätevästi suorittaa myös esim. viidessä vuodessa. Hahaha.
Ootanki jo innolla kaikkia ihan kreisejä opiskelijahauskuuksia ja mahtavia BILEITÄ!! Ja haalarit jalkaa ja sit lasketaa kaikilla villeillä vehkeillä Laajavuoressa ja tietty Jokakadun approt käyn suorittamassa ja muutenki oon kännissä joka päivä.
Harmi ettei ne taida maksaa mulle enää opintotukee, olisha se mahtavaa sillä taas elostella.

Kun ny oon tämmöne tekniikan alan mulkku, ni eihä mulla oo mitää käsitystä mistää approista ja laudaattureista, tai yhtää mistää muistakaa tiedekuntatermeistä.
Mutta ku tuolla Jyväskylän yliopistolla tuossa männä viikolla kävin vähä väläyttelemässä taitojani, ni sielläpä kyllä huomas, että humanistien sekaan oli sukellettu.
Hahahha voi saatana sentää, siellä oli vessan seinät täys kaiken maailman tärkeitä ilmotteluja että SIALLAKIN ON TUNTEET ja voivittu ÄLÄ SYÖ LIHAA, SE ON EPISTÄ!! Ja sit tietty siihe ympärille virinny kiivas keskustelu, et onko se vääri vai oikei, et mulla on nälkä. Ja et onko Kimmo kaupungin makein kundi, vaiko sittenkin petturi?
Hhahahha voikristus sentää, että ne jaksaa. Hervannassa ei lukenu vessan seinissä yhtää mitää. Ku kaikki luottaa tekniikan ylivertasuutee, ni ei tartte paljo murehtia teuraseläinten kohtaloita ja muita maailman murheita.

Mutta huomenna otanki suunnan kohti parasta paikkaa, eli mummolaa! Sielläpä lihapullat ja perunamjyyssit jo porisee padassa ja karamellit ja pullat odottaa ystävää. Voiko mikään olla sen hienompaa!
En usko.