Noniin johan on taas saatu voivittu semmone itku ja hampaitten kiristys aikaa. Että pitää oikei tiedotustilaisuudet järjestää ja sponsoreittenki julkisesti kauhistella, ku yks mäkikotka kävi naisissa ja sattu ehkä olemaa pikku päissää. Voi mitä sitte? Parasta on tietty, että itse alan asiantuntijalta M.Nykäseltä oliki jo kysytty, et mitä sää Masa antasit vinkkiä tälle uudelle sankarille?

Mutta kyseessä ei kuitenkaa oo mikää aivan torspo jätkä, valmentajakin kuvaa kasvattiaan hesarissa näin:

"Hän on huippuälykäs poika. Jos pääsee Oulun yliopistoon opiskelemaan matematiikkaa, niin ei ihan tyhmä voi olla. Sillä leikkaa kuin partaveitsellä"

Hhhahhahahaa, voi saatana sentää. Oikei Oulun yliopistoon. Ja vielä matematiikkaa! Kyllä pitääki olla harvinaislaatusen terävä kaveri. Hohohoho

Noniin sitten jatketaan yleisurheiluteemalla. Tänää on nimittäi Pirkkahallissa (voivittu eihä se oo ees enää mikää Pirkkahalli, vaan Tampere Exhibition and Sports Centre, you see?) tähtikisat ja siellä on A) Keskisalo B) Pöyhöne ja C) DONALD THOMAS ! Voi kristus, tää jätkä on hypänny jollai korislenkkareilla 230. Voi hienoutta.

Sitte loppuu täytyy mainita nykytalven hienouksista. Eilen tuli nimittäin koettua jotain, mitä en oo eläissäni tehny helmikuussa. Nimittäi juoksin tuolla Kaupin maastoissa iha umpimettässä! Osittai siellä ei ollu lunta laisinkaa ja jos olikin ni hanki kanto tämmösen 70 kilosen vonkaleen ku asfaltti ikää. Ja vielä juostessa. Jösses! Vaikka innokas metsämies oonki, ni tätä ennen vuoden ekat metsäjuoksut on haettu joskus huhtikuussa rannikolla. Ja Jyväskylässä vapun jälkee. Jos sillonkaa. Sillälailla!

Mutta nyt taidan hetken paneutua kantavuuslaskelmien ihmeelliseen ja oih niin kovin kiehtovaan maailmaan. Adios!