Juu, en nyt jaksa ottaa kantaa #pakaragateen, joka saatiin ilmoille, kun lehden toimittaja moitti Carmelita Jeterin ahteria. Jos joku oli kerenny jo unhoittaa, niin viime kesän Lontoon karkeloiden yhteydessä taisin kirjottaakin jo oodin Carmelitan takareisien kunniaks.

espnw_bodyissue_06b.jpg

No mutta, tässä keskustelun ytimenähän on (ilmeisesti) ollu että paljonko massaa olis hyvä olla persiissä ja vyötäröllä, jotta olis passeli pikajuoksijaks. Ja Suomen joukkueen kriteerinä on sitten kai pidetty, että rasvaprosentti olis naisilla siinä 15% korvilla.
Öhöm. Oon tainnu tästä keskivartalon voimasta olla mieltä useemman kerran aikasemminki (mikä siinä on, ettei urheilujohto ja muut asiantuntijat vaan käy täältä lukemassa oikeita vastauksia!), että jumalauta jos ei pikajuoksijalla (ja miksei myös kaikilla muilla kehonhallintaa vaativia lajeja harrastavilla, kuten ihan kellä vaa) erotu vatsalihakset, ni ihan turha ootella myöskää kovin kummosta menestystä. Siinä on aivan yks paskanhailee paljon on tai ei oo ylimäärästä kanniskeltavaa mukana.

No sitten muihin aiheisii. Nythä on oikei uutisissaki ollu, et ku nuoriso ei jaksais herätä aamulla  kouluu. Ja ku vanhemmatki valuu mielummi vasta lähempänä lounasaikaa konttoreillee, ni eiks olis kohtuullista että näitä laiskajaakkoja varte pistettäis koko valtakunnan aikataulut uusiks. Et koulu alkais aikasintaa ysiltä, mielummin myöhemmi! Ja että on niiiiin last season, että se joka herää aamulla niinku pitääki, olis jotenki parempi ihmine. Hahaha voivittu, eikö sitä vaa voi mennä ajoissa nukkumaa, eikä kukkelehtia kaiket yöt jossai saatanan sosiaalimedioissa. Ni ei tarvi sitte vinkua, että on se nii kauheeta, ku aamulla jo seiskalta työmiehet poraa. Tää ilmiö on etenkin pk-seudun ihmisten vaiva. Muualla Suomessa osataa herätä aamusin ja mennä seiskaks töihi. Ja sitte pitää ootella tuntikaupalla, et etelän väki viittis lopulta herätä, mennä töihi ja vastata sähköposteihinsa. Jumalauta, Suomi käy tyhjäkäynnillä kaikkien aamuvätystelijöitten takia!

Noniin, lopuksi suunnistus-uutisia. Viikonloppuna jatkettiinki siitä, mihi edellisenä jäätii.

amviestikaisa-normal.jpg

(Tässä viedään viestiä, kärki on juuri karannu kuvan ulkopuolelle!)

Eli piirinmestaruuksia oli taas jaossa, tällä kertaa sprinttereille. Sielläpä sitte juoksentelin nii vinhaa kyytiä kun vaa siroista sprintti-kintuistani pääsin pitkin Muuramen keskustaa.

amsprintti1-normal.jpg

Ja tällä kertaa ero sprinttisuunnistuksen MM kasiin oli alle neljä minuuttia. Hahah, melkei siis joukkuekalustoa tässä ollaan!

amsprintti2-normal.jpg

Viime viikolla ei oikei alkuviikosta lenkillä käynti meinannu maistua, mutta otetaanki sen kunniaks ote viime viikon aikaansaannoksista vielä numeerisessa muodossa:

Ma: Puntti 0:50 h
Ti: -
Ke: Puntti 0:50 h + (maasto)testijuoksu 4,5 km / 19:42 + taisin vähä verrytelläkki!
To: Juoksu 1:00 h
Pe: -
La: Suunnistus, AM-sprintti 3,2 km / 18:30 + tässäki tais olla jotai ujoa verryttelyä
Su: Juoksu poluilla 2:10 h

Yhteensä: jotain reipas viis tuntia, melkosta!
 

Näin on, moi!