Voihan nyykis. On taas tullu aika laittaa pillit totisesti pussiin Jyväskylässä ja ottaa muuttokuorman suunta kohti Espoota. Tälläkertaa päädyttiin muuttamisessa kuitenkin kätevään pakettiratkaisuun, eli perillä odottaa kalustettu kämppä. Joten voi vaan polttaa sillat perässä ja välttyä rasittavalta sohvien ja voi saatana ties minkä kaiuttimien kantamiselta (taino pitää tosin vahvistin ja yks pari kajareita ottaa kuitenki mukaan, ku vuokraisäntä on sisustanu asuntonsa semmosella helvetin tyylikkäillä mini-stereoilla...aahahhahahaha ei saatana, aikuine mies..)

Nomutta tulipa tässä samalla kertaa ryhdyttyä asuntosijottajaks, ku löyty sopivat vuokralaiset tähänki kotikoloo. Itse asiassa melko kätevää, ku oikei alko tätä yhtälöä ynnästelemään sekä miinustelemaa, ni tässähä itseasiassa jää voitolle. Onneks tuli kauppatieteitä luettua, sano.

Mutta koska Jyväskylässä vielä viime hetkiä viettelen, ni jo vain on hiihto maistunu. Ai hyvä helvetti sentää että täällä o paljo lunta. Eihä jossai Tahkolla ollu puoliakaa siitä määrästä ku täällä, enkä usko et missää muuallakaa! Jovain. Mutta onneks on lunta ripsutellu vähä Espooseenki, ni pääsee mittailemaa maisemia suksilla sielläki. Tässä oliskohan jouluaaton lapiointitunnelmia.

Mutta sitähä mun pitikin sanoo, että en oo yllättäen muistanu järjestellä mitää intternettejä (hahaha saati sitte sähkösopparia..), enkä tiiä onko Espoossa ylipäätää yhteyttä virtuaalimaailmaa, ni voi sitte mennä aavistus jos toinenki taas. Mut sillä aikaa voitteki seurata Neiti Teknillisen Mekaniikan seikkailua Tsiinassa! Sinnepä naine lähtee tutkimusmatkalle samana päivänä kun mulla alkaa duunit. Saas nähä kumpi tulee aikasemmi maitojunalla takas kotio. hahaha (veikkaan itseäni)

Nyt meen ihmettelemää, et mihi vittuun meinasin saaha noi roinat mahtumaa. Hejppa!