Noniin tsili-riNpsis.
Voitin tuossa viikonloppuna suunnistuskisailut ja sain palkinnoks pokaalien ja patsaiden lisäks SATASEN lahjakortin rautakauppaan. Voi jipii! Ostan vasaran ja nauloja koko rahalla! Toisaalta oon myös harkinnu kottikärryjä, kun mulla on ne valtavat tilukset siellä partsillani, ni saisin sit kärrättyä paikalle hevospaskaa ja siemeniä.

Niinjoo palatakseni vielä siihen Bjyydapestin matkailuun, ni unohin iha tyystin raportoida retken parhaasta hetkestä, eli aivan saatananmoisesta ukkosmyrskystä! JUMANKAUTA se oli hienoa! Ukkonen senku paukku ja salamavalot vilkku! Ja vettä sato nii paljo, ettei nii paljo vettä ees oo olemassakaa! Voijeesus semmosta mylläkkää en oo eläissäni nähny. Oon koittanu löytää intterkuuklesta jonkun sivuston, jossa kerrottas montako salamaa sillon löi, mutten oo vielä löytäny. Tahti oli kuitenki semmosta 4 salamaa minuutissa, noin puolen tunnin ajan. Jos joku on hienoa, ni ukkonen!

Noniin ja sitten paluu kotiplaneetalle. Muutin tuossa kesäkuun alussa uuteen majataloon ja tässä asunnossa onkin etuna, et asuinalueen halkaseva tie menee siitä mun ikkunan alta. Sielläpä tien päässä tietenki asuu joku teinikangsteri, jolla on semmone saatanan skootteri, jossa on kovempi ääni ku keskiverto hoodeessä (mut tietty semmonen huomattavasti paljo rasittavampi ujellus). Sit tää sankari tulee tietty kotiin pahoilta teiltään joka yö siinä 00-04 välisenä aikana. On muuten iha helvetin kiva. Vähän jo suunnittelin, josko kävisin puhkomassa sen gummit tänä iltana, ni saisin ehkä yhen yön nukkua rauhassa.

Lopuks vilkasu viime viikon harjotuspäiväkirjaan:

Ma: Puntti 1.00 h
Ti: Juoksu, vetoja 3 x 600 m + verryttely 1.00 h
Ke: Puntti 1.00 h
Pe: Suunnistus 5,3 km / 0.39 h + verryttely 0.30 h
La: Suunnistus, takaa-ajo 9,1 km / 1.19 h + verryttely 0.15 h
Su: Ulkoilu + leuanveto

Eikun heikun keikun.