Juu kun viimeks jo mainitsin hirvikärpäset, ni pitääki raportoida lisää. Kävin nimittäi eilen taas suunnistamassa ja lähössä jo oikei kerrottii että näitä hauskoja veijareita on mettä täys. No koko matkan niitä oottelin ja mitähelvettiä, yhtä ainutta en kohdannu. Vaikka muut radan juosseet raportoi ihan jotai toista. Analysoin tätä tapahtumasarjaa ja totesin, että ainut selittävä tekijä tälle on että mulla oli eri paita! Ni ne ei tuntenu mua! Tämä siis vinkkinä kaikille muillekin metsässä kulkijoille annettakoon.

Kävin myös syksyn kunniaks sienimettällä tuossa yks päivä. Ja pitäähä saaliille tehä sit jotain, eli ta-ta-ta-taaaa! kokeileva keittiö on täällä taas. Ja ku onnistuin loihtimaa nii herkullisen ruuan, ni jaan tietenki reseptin myös kaikkien kuulijoiden kanssa.

Kispen sienisoossi:

Mene metsään ja poimi sieltä sieniä, joita voi syyä ilman myrkytystä. Lisää nämä sienet pannulle ja laita sekaan kaikkea mitä satut jääkaapista löytämään ja mausta sopivasti. Päälle lorauta skermaa ja haarukoi tämä herkkuannoks suuhusi yhdessä pellosta kaivamiesi pottujen kera! Ai saatana että oliki kerrassaan hyvää.

No mutta sitte iha muihi aiheisiin. Lehessä oli juttua, ku joku maailmanpelastus-toimintakerho oli päättäny ratkasta opiskelijoitten asuntopulan pääkaupunkiseudulla valtaamalla jonku tyhjillää olevan sairaalarakennuksen. Sit ne siellä hihkuu että oujee tänne vaa kaikki asumaan, tilaa on ja sähköt ja vedetki! Voivittu iha salettii ne meinas myös maksaa sen sähkölaskun. Ja ei tullu vissii mieleen et miks se rotisko on tyhjillää. Et se nyt on iha paskanhailee et välipohjissa on asbestia ja PAH.ia. Eikä siellä oo varauloskäyntiä jos alkaa palamaan. Saatana että nuijii tollaset aktivistit, joitten mielestä julkisen omaisuuden haltuunotto on ihan OK. Kai niille sitte sopii et mää valtaan niitten tyhjillää olevan kesämökin ja alan siellä grillailemaa ja saunomaa. Sinne siis.

Nonii lopuks rauhallisempii aiheisii. Huomasin nimittäi myös lehestä et tänää on taas joku pehmonallekonsertti, jossa kerätää sydäntäsärkevien videopätkien ja popmusiikin avulla rahaa johonki hyvään osotteeseen. Ni aloinki pohtia, et jos mulla olis rokpändi ja sitä pyydettäis sinne konserttii soittamaa pleipäkkinä yks piisi voivittu tokiohotellin ja sanraisavenuen jälkee, ni menisinkö? Ahahhaha voisaatana että.

Nonii heihei!