Moi
tiiättekö mikä on iha perseestä? No määpä kerron!
Ni ku urheilun ja voimistelunha pitäs olla hauskaa. Ja tavotteena aina, et kynnys jonkun uuden (tai vanhan) lajin harrastamisee olis mahollisimman pieni. Et kaikki pelaa ja sillei. Ni sitte vittusoikoo jos haluisit mennä joogasalille, ni ehei, ei sinne lompsita miten sattuu ja mennä ekalle tunnille. Ei totta tosiaa. Vaa siellähä pitää olla eka käyny tutustumiskurssi ja sit alkeiskurssi ja sit peruskurssi. Että vittusoikoo voi mennä sitte sinne normitunneille muitte sekaa vääntelemää itteää johonki mutkikkaisii asentoihi. Voi saatana, että. Ihanku sitä ny vittusoikoo menis rikki, vaikka nyt ei niitä taidokkaita asanoita, vai mitä saatanan saranoita ne muuvit onkaa, tuntiskaa ja vääntelehtis siellä omaa mallii. Joogit on ilmeisesti sen verran parempaa kastia, et sinne piireihi ei uida samalla viisii ku tsumpa-tunnille. Ehei.
Ei sillä että olisin menossa, mutta tulipaha mielee!



No jos joogasalin ovet pysyyki suljettuna, ni arvatkaapa mikä on taas auki! Ni hiihtoladut! Voi mahtavuutta. Eilen tuli vihdoin avattua hiihtokausi ja Jyväskylän latupartiotha oli jo aamusta käyny joutessaa ajamassa kaikki ladut! Kauden eka hiihtolenkki on luonnollisestiki aina hieman vitsikäs, ku kädet ja jalat ei oikei ymmärrä mistä on kyse ja millä frekvenssillä missäki kohassa olis hyvä huiskia menemää. Mut perinteistä poiketen en käyny kertaakaa kyljelläni (jäljistä päätellen muut oli kyllä perinteitä noudattaneet!). Puolentoista tunnin jälkee alko jo vähä käsistä loppua voimat, mutta yhtäkaikki, ihan loistavaa. Suosittelen sulleki!



Juu, nyt sitte pitäs vielä kiireen vilkkaa loihtia esiin kepeä ja vauhdikas juoksujalka. Ensviikolla nimittäi alkaa testiryhmän tositoimet ja 3000m kirmaus Hipposhallissa. Koitin vähä kaivella historian kirjoja, et millon oon viimeks juossu kyseisen matkan radalla ja sehä oli just tossa äsken kesällä 1995. Sillon aika oli muistaakseni jotain 13 minuutin korvilla. Ja nythän on mahtava hetki itsensä nöyryytykseen, eli kaikki lukijat voi vapaasti arvuutella mihin aikaan ehin nykysessä iskussa (joka ei siis oo erityisen herkkä, saati nopee). Lähimmäks osunu saa (ehkä) jonkun palkinnon!

Ratajuoksun ainut hyvä puoli: eksymisen riski on suhteellisen pieni

PS: oon ihan just SUA varten varastanu jostain internetistä noita hauskoja kuvia!