Titityy sulle.
Ja miksei mulleki.
Nyt onkin aika ja paikka vuoden ekalle mäenlaskuraportille.
Sain tuossa männä viikolla viimein pelit ja pensselit kuntoon. Ihka uudet Zen Master (vai oliko se Zen Senior) nimiset sukset. Lisäks on uudet fengsui-henkiset kukkakepit kädessä ja kiiltävät monot jalassa. Enää tarvin joogamaton.
Nojuu mutta viikonloppu tuli sitten harottua uusilla lankuilla Savon syränmailla, eli Tahkolla. Jossain määrin sukset tottelivat ohjastajan käskyjä, pääosin eivät.

Mutta voijee! Sunnuntaiksha oli tullukki ihka oikea talvi ja siellä sai sitte pöllyttää oikei tohkeissaan. Enny tiiä voiko sitä pari asteista märkyyttä ny iha phauderiksi tituleerata, mutta kyllä siinäki materiaalissa sai päiväunia todeksi. Mikäli on nähnyt unta kivien kapsahtelusta kantteihin ja suht hikisestä päivästä.
Oman eksoottisen häivähdyksen päivään toi Savon Sähkö, joka katkas sähköt useampaanki kertaan koko talviurheiluparadiisista. Sielläpä sitten vinssattiin hiihtelijöitä tuolihissistä käsin veivaamalla.

Sitten toisiin aiheisiin. Tuossa viime kerralla mainitsinki jo Hynysen kirjasta ja siitä tuli mieleen että sekös vituttaaki, ku nykysin on hirmu trendikästä olla äijä. Äijyyteen kuuluu se että uhotaan jollai karvanoppa-tasosilla jutuilla ja kävellää vitun leveillä askelilla ja kilikettinki roikkuu polveen saakka takataskusta. Sit kerrotaan joka tuutissa, kuinka vitun kovia poikia ollaankaa. Ja annetaan haastattelut tietty johonki voivittu Suosikkii ja Seuraan. Ennevanhaa näitä samoja tyyppejä kutsuttii junteiks.

Joudun kaikelisäks olosuhteitten pakosta kuulemaan radiorokkia joka vitun arkipäivä klo 8-16 ja sielläpä etenki ne aamujuontajat onki olevinaa niin saatanan äijiä, että pois tieltä. Että on mielestään mahtavat jutut ja ollaan kovia vittuilemaan.
Voivittu, "vittuilla" kuuluu samaan idioottimaisten sanojen ryhmään ku "bailata", "bilettää" ja "ryypätä".
Siis mä bailasin iha kreisinä ja me ryypättii iha sikana ja sit Keke on tosi rankka jätkä vittuilemaa.

Mutta lopuks voitaisiin vilkasta, mitä viikonlopun Suur-Jyväskylän lehen henkilökohtaistapalstalta löytyykään:

Sinä mieshenkilö, joka 18.-19.12. väl. yönä veit
minut kotiin Freetimestä. Varastit tietokoneeni.
Palauta välittömästi, osoit. tiedät.