Moi arvaappa missä oon taas ollu.
Tai oikeestaa vois melkei kysyä et missä en oo ollu, ni Norjassa! Jumankekka nythä o syyskuu, enkä ollu tän vuoden puolella käyny vielä kertaakaa. No onneks asiaan tuli pikanen korjaus männä viikonloppuna. Tällä kertaa visiitti keskittyi iha vaa Osloon ja tarkemmin sanottuna (tietenki) Holmenkollenille.

Jos nyt enskohta piti käyä vähä turistimatkalla siellä oopperatalolla. Sehä oli oikei soma, vähä vinksahtanu taideteos ja eihä ny missää turistikohteissa koskaa pidä sisällä käydä. Sielläki oli pihassa khylttyyriä koko rahan eestä!No sitte siis Holmenkollenin maastoihi. Paitsi sitä enne piti tietenki syyä! Ja Norjassa on aina vakkarieväät, joita pitää hakea. Ensmäisenä pølseä, mut se oli  jo kadonnu parempii suihi, ku kuvaa ehti ruveta ottamaa.Mutta kyllä ravintoympyrän saa sulkeutumaa myös näillä!
Haluaisin muuten huomauttaa norjalaisten nerokkaasta tavasta norjalaistaa enkun kieliset termit (onko tämä nyt sit norglishia vai mitä vittua liekää). Esim. tuo Nugatti pönikän sisältö on krønsjyä ja jos meni hommat vituilleen, niin se on føkking. Hahahah, eikös ole greit?

Niija kävipä sitte niinki hauskasti että Holmenkollenilla juostii just sunnuntaina suunnistuksen maailman kuppia. Eiku sitte retkeilyn lomassa sitä seuraamaa!Nonii, mennämpä sitte jo muihi aiheisii!
Luin tossa joku aika sitte lööpistä, että uskokaa tai älkää, karppaus on jo sou lääst siison ja nyt voit laihtua hiilareilla - katso miten! Hahahah voivittu, nytkö sitte yhtäkkiä onki taas mahollista. Føkking unbelievable!
Eli pullan syönti on siis ihan okei. Onneks oon sen tienny aina!

Ja siitäpä sitte tuliki mielee, et ku on se sanonta et joku vaa poimii rusinat pullasta. Ni sehä o iha vitun typerä hokema. Sillähä ymmärtääkseni tarkotetaa et sit se moitittu sankari niinku syö ne rusinat ja on tosi polleena, ku on nii vitun etevä? Vaikka oikeestiha rusinat kaivetaa siks, et ne pilaa hyvän pullan ja maistuu iha saatanalle siellä seassa.

No sittempä vielä kuulumisia urheilun saralta. En oo tosin paljo taas viime päivinä harrastellu ku tuli joku saatanan syyskröhä! No kröhän lisäks oon viime vuodet kärsiny eriasteisista selkäongelmista, joka on iha perseestä. Ni nytpä tuli vihdoin fysioterapeutilta vahvistus syylle ja seuraukselle: mun alaselän ongelmat johtuu surkeista pakaralihaksista. Eli kuten sanottua, selkäkivut on perseestä.

Meempä tästä sitte voimistelemaa, moi!