Hah nythän kouka-koula on tuonu markkinoille uuden zero-tuotteen, joka on ilmeisesti sama asia, kun entinen light limounaadi. No tässäpä on nyt sitten päätetty ottaa kohderyhmäksi äijjät, eli tosimiehet. Eli ei ollenkaan naikkosille tarkotettu. No tässäpä joutessani töissä oon kerenny taas lueskella kaikenlaisia nokkelia kuvalehtiä ja yhessä naistenjulkasussa joku naistoimittaja olikin jo vetäny herneet kapseliin ja kiukutteli että ziiiiz hän ei todellakaan osta enää koukakoulaaa, vaan vissyä! Siitäs saatte!

Hahahahah voi perkele. Että jotkut jaksaa. Gogagolan tehtaalla varmaan ollaa nyt ihan kauhuissaan, kun naistenlehdissä ollaan vallan tuohtuneita. Ja sitten rynnistetään stokmannille ostamaan sitä kivennäisvettä! Ja kun oikei tarkasti kattoo, ni sama koukakoula siellä on sen ponakvankin valmistajana.

Vituttaa kyllä aina ku naiset pillastuu, ku vähä härnää. Hiemanko nousis haloo jos olis miesten kuntosali, jonne naisilta pääsy kielletty. Ja samaan aikaan ne hienoperseet käy naisten kuntosaleilla heiluttelemassa niitä kilon käsipunnuksia ja tekemässä reidenojentajia. Aina kauhee vikinä, jos joku juttu ei ookkaa tarkotettu naisille. Epätasa-arvoa. Vääryttä! Voivittu kauhiaa!

Noniin.

Ainiin oon myös kerenny seikkailemaan intternetissä tänään ja tiesittekö että fitness-kisoissa on oma sarja kääpiöille! Siellon naisten sarja jaettu alle ja yli 167 senttisille. Hahahahah. Oon jo pitkään lanseerannu maailmalle ajatusta: Kaikki alle 170 senttiset on kääpiöitä. Ja se on taivahan tosi.

Täältä tähän.